perjantai 2. marraskuuta 2007

Luovuus iski..

Siis eilen, tänään ei ole tapahtunut muuta kuin sängystä ylös nouseminen :D

Sain eilen ihan hirveän inspiraation pestä ensinäkin tuon meidän sturdin (joka on siis vaaleanpunainen koska Koikkis sen sai valita...), sitten päätin tehdä sturdiin kunnon pohjallisen ja apuna siihen käytin sijauspatjasta leikattua pohjan kokoista palaa ja vaaleanpunaisen lakanan.
Koska olen ihan käpy ompelukoneen kanssa käytin kangasliimaa ja peitin petauspatjan siis vaaleanpunaisella lakanalla ja sain hienon ja suht paksun lämpimän pohjan sturdiin.

Koska perheessä on nyt myös pikku rinsessa (ja sillehän pitää tietysti olla kaikkea ällösöpöä vaaleanpunaista krääsää) niin "koristelin" sturdin sisältä ja ulkoa Tiimarista ostetuilla huopa perhosilla jotka sattumoisin ovat myös vaaleanpunaisia :D Tilasin samassa huumassa netistä vaaleanpunaisen pesän :D Tässä vaiheessa Kaitsun silmät pyörivät päässä sen merkiksi että hulluja on monenlaisia...

Virittelen vielä lisää vaaleanpunaisuutta sturdiin kunhan keksin että mitä :D Nyt pitäisi lähteä apteekkiin hakemaan Texille antibiootit... sen analirauhanen suoranaisesti RÄJÄHTI silmille tässä muutama ilta sitten ja sai aikaan ihan kunnon onkalon :/ Hyvä suihkuttelu vedellä ja suolaliuoksella muutaman kerran päivään, hyvä puhdistus jollain kirvelemättömällä aineella ja antibioottikuuri niin pitäisi alkaa rauhasen umpeutua, raukalla on nyt tötterö päässään ettei nuole sitä ja Esme roikkuu milloin tötterössä tai hännässä kiinni ja Texi parka yrittää kestää menossa mukana :p

Ostettiin eilen PissiPois - aineen tilalle Get Off merkkistä suihketta ja luoja että se tyrmäsi koko meidän huushollin kun suihkauttelin sitä sinne minne Pikkunen yleensä sitä häntäänsä väristelee... oltiin loppu ilta vähintään ihan "taivaissa" eikä ollut yhtään kiva olo :/ Ainakin tehokasta ainetta..

Ei kommentteja: