torstai 8. marraskuuta 2007

Pimp my Ride on nyt Pimp my kuljetusboksi

Inspiraatio taas tänään iski kun kävin viimeiset eurot tuhlaamassa Eko Torille (Eräänlainen kirppari) ja löysin sieltä vauvvojen osastolta kaikkea ihanaa ja ällösöpöä vaaleanpunaista ja nallekuvioista lakanaa ja peittoa :D

Päätin sitten tehdä oman version MTV:n Pimp my Ride ohjelmasta eli Pimp My Kuljetusboksi :D

Ensin tein Esmelle oman rinsessa boksin Atlas kymppiin, sopivan pieni tättärälle ja tiedän etten jaksa kantaa Turussa kolmea kissaa samassa boksissa joten pojat menee keskenään ja rinsessa menee omassaan :) Boksin sisälle tein pehmusteet muutamasta vanhasta peiton palasta ja vaaleanpunaisesta tyynyliinasta eli peitonpalat tyynyliinan sisään ja paketti boksiin! Boksin päälle taiteilin sitten vauvvojen makuupussista päällisen. Makuupussi on ihanan mintunvihreä jossa on nalleja :D Oven eteen taiteilin vielä sellaisesta vaaleanpunaisesta nallekuosisesta kangassuikaleesta suojan ettei tuuli mene boksiin ja palelluta pientä.

Seuraavaksi oli vuorossa poikien boksi Atlas 30. Sisälle laitoin pikku systerin vanhan tummanvihreän vauvvojen makuupussin niin että se on pussina siellä ja kissat ovat sen pussin sisässä, nauhoilla laitoin reunat kiinni boksiin ettei se valahda kissojen päälle. Sisään taiteilin peitoista ja samanlaisesta vaaleanpunaisesta tyynyliinasta lisäpehmusteet ja boksin päälle laitoin Kirsin ostaman ihanan vaaleansinisen nallekuvioisen suojan jonka sain URKin näyttelystä :)

Nyt alkaa olla kaikki mahdollinen kunnossa... väkersin viime viikolla sturdin vessa-astian ympärille pinkistä lakanasta "suojan" ettei ruma dynolaatikko pilaa muuten vaaleanpunaista sisustusta :D Nyt odotellaan enää uutta pinkkiä pesää saapuvaksi..

Sani kävi tiistaina ultrassa koska se alkoi olla hirmuisen levoton ja teki sänkyyn pesää hirveän muoruamisen kanssa. Ultrassa kuitenkin näkyi että kaikki on kunnossa ja lapsilla sydämet löivät reippaasti ja selkärankojakin oli jo löydettävissä :) Massu on hieman toispuoleinen joten luultavasti sieltä on tulossa pariton määrä pentuja, 3 kuulostaisi hyvälle mutta kyllä 5 on tervetulleita ;)

1 kommentti:

Henriikka kirjoitti...

Kuviahan noista luomuksista kaivattaisiin. :)
Taitanee olla meidän vanha Atlas 30 joka sai nyt kunnon tuunauksen. :D
Terkkuja lepakkokorville!