sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Tiuhtin Winter Wonderland

Tiuhtilla oli tänään sydämmensä kyllyydestä hauskaa kun kaivoin varastosta muutaman muovikassillisen karvaleluja (nalleja sun muita). Tiuhtihan rakastaa kaikkea pehmoista ja siitä lähtien kun se meille tuli sillä on ollut milloin minkäkin laista karvalelua lelunaan jota se varjelee hirmuisen murinan kera, valitettavasti joudumme aika ajoittain vain hyvästelemään hyvin kärsineet pehmelelut kuten Possu Pontevan jolta Tiuhti repi silmät ja nenän irti ja jota Tiuhti 3v ajan retuutti niin että kun lopun aika koitti ei Possu Pontevasta ollut jäljellä muuta kuin pumpulikasa. Possu Ponteva kävi muuten näyttelyissäkin Tiuhtin kanssa ;)

Enivei, levittelin kaikki karvalelut sängylle ja eipä aikaakaan kun sekaan sujahti eräs nimeltä mainitsematon kissa... siinä se tunnin ajan istui koko karvalelu kasan keskellä hyvin tyytyväisenä ja valkkasi itselleen sieltä seuraavan uhrin :D Mukaan tarttui hyvin pyöreä ja pehmeä POSSU... Possut on ilmeisesti IN!

2 kommenttia:

Perditan jengi kirjoitti...

Pehmolelut on aina in. Ainekin kissojen mielestä. Tosin joskus niitä joutuu pois laittamaan varsinkin jos asialla on riehakkaat pojat.

saila kirjoitti...

Huomaa että on jotain sukua Hikulle :P