tiistai 4. joulukuuta 2007

Suunnitelmia ja muita mietteitä...

Kun ei näin keskellä yötä (klo 02.00) tule unta niin silloin onkin hyvää aikaa rustailla blogia vaikkei mitään sen kummempaa kirjoittamista sinne olisikaan :D

Mietin tässä yön tunteita ensi vuoden näyttelysuunnitelmia mutta kun ei oikein mikään ota tuulta purjeisiinsa tai innosta.. Turosta ja Koikkiksesta olisi kiva saada EP:t ensi vuoden aikana mutta toisaalta mikä kiire tässä on? Onneksi ISROK järjestää jouluna näyttelyn että jos edes saisi Turon EP:ksi siellä kun on kasvattajankin kotinäyttely kyseessä :)
Koikkiksella ei niin kiire ole kun sillä on niin hyvät hermot ja se ei stressaa jos se on pidempään kuin 3kk näyttelyistä pois!

Tammikuussa suunnataan kuitenkin isolla poppoolla Mikkeliin esittelynäyttelyyn, meinasin raahata mukaan Esmen, Roopen, Koikkiksen ja Turon vaikka olin ilmoittanut mukaan Pikkusen. Vaan voip olla että meidän jätkä on silloin riiuu reissulla Espoon suunnalla niin laitetaan sitten Turo tilalle. Jenni ja Unskikin tulevat sinne kun valitettavasti heiltä tuo Turun näyttely jäikin välistä :(

Esmellä on juuri ensimmäinen kiima (kivakiva)... kakaralla ikää vähän vajaa 6kk joten on tooooosi hauskaa jos siitä kehkeytyy oikea himo juoksija.. sitten tarttee vain aikaistaa pentusuunnitelmia ja astuttaa se kesän aikana, meinasin ensin että vasta ensi syksynä kun ollaan käyty näyttelyssä Ruotsissa jonne meinasin sen raahata mukaan mutta täytyypi nyt katsoa onko sinne muita lähtijöitä kuin Koikkis ja Pikkunen. Pikkusen kanssahan se joka tapauksessa on tarkoitus yhdistää sitten :)

Sanin lapset kasvavat siellä mamman hellässä hoivassa, änkäydyn sinne parin viikon päästä vasta lapsia ihailemaan. Saavat nyt rauhassa kasvaa ja olla mammansa kanssa ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä <3 Minä kerkeän niitä lätystää myöhemminkin!

Ei kommentteja: