sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Terveiset Porista, Jättivauvoja ja suunnitelmia...

Terveisiä sanoisinko Kesäisestä Porista!! Olimme Kirsin ja Elviksen kanssa siellä eilen näyttelyssä ja kotiuduin tuossa tänään klo 13.00 aikoihin.
Mukavaa oli ja olipa se elämäni ensimmäinen jaettu näyttely, lauantaina kat. I ja III sekä kotikissat ja sunnuntaina kat. II ja IV... sinänsä vähän tylsää että ne kaikki kaverit oli tänään paikalla :D

Elvis ei tällä kertaa mennyt paneeliin mutta meikäläisen suosikki persialaiset Henrietan Eclissi Lunare aka Hugo ja Kuorii Scarlet (ihana pieni menninkäis neiti <3 ) menivät paneeliin joten essu niskaan ja kantohommiin :)) Hugo oli VSK ja sai DSM-tittelin ja pikku neiti jäi valitettavasti ilman ääniä :(
Tänään sitten Tintin Maukka (Anatolian Modern Man, DSM) valmistui EP:ksi, ONNEA!!! ja Tintin oma kasvatti Ozzy (Feanorian Blizzard of Oz) oli KPP!! Se on aika suloinen lepakko poika <3 ja se on sininen <3

Sanin 2 jäljellä olevaa jättiläistä voivat hyvin, menetimme itsenäisyyspäivänä pienimmän pennun :( Molemmat jäljellä olevat tytöt ovat tuplanneet syntymäpainonsa: Wham Bam 251g ja Taste of India 237g.. ei mitään ihan pieniä likkoja ;) Molemmat ovat myös varattuja tällä hetkellä, Taste of India aka Indi jää omaan kasvatukseeni jos se vain pysyy virheettömänä ja sen näköisenä että sitä voi käyttää ja Wham Bam aka Mörkkyli on myös löytänyt oman kotinsa :)

Käytiin Maxin kanssa myös rokotuksilla viime viikolla ja tapahtui jotain niin hassua ja noloa (minun kannaltani) että ehkäpä voitte Bongata Maxin Jyväskylän kissanäyttelystä helmikuussa 2008... mene ja tiedä ;)

2 kommenttia:

rosolli kirjoitti...

Osaanottoni pennun puolesta :(

Tuiskua ei kyllä pelkät juoksupöksyt auta nyt. Melu on aivan hillitön, siitä on tullut valitus naapureiltakin. Lisäksi välit ovat alkaneet rakoilemaan pörröpätkän kanssa. Meeri räkii päin kollon naamaa aina kun kohtaavat :/ mänttiä.

rosolli kirjoitti...

Vastailen taas tänne sitten 8)

Kiitos vinkeistä. Eiköhän tuo haju saada pois. Meillä on sitä "pissi pois"-ainetta, taitanee olla vastaavaa. Aika tujua se ainakin on! jopa minä saan päänsäryn siitä!

Muimu hoipertelee nyt edestakaisin ja haluaa koko ajan sylkkiin.