lauantai 19. tammikuuta 2008

Koikkiksen korvakuulumisia :)

Käytiin sitten eilen Koikkiksen kanssa Paavon luona joka tuikkasi Koikkiksen uneen ja sitten alettiin hommiin. 4ml saatiin verta ja kudonnestettä korvasta imettyä, sen jälkeen Paavo laittoi kortisonia korvaan ja sitten alettiin tikata.. Paavo laittoi 5 tikkiä eri kohtiin korvanlehteä luomaan painetta suoniin jotta vuotava suoni saataisiin tyrehtymään. Antibioottikuuri käteen ja sitten kotiin, ensi perjantaina mennään kontrolliin jolloin otetaan tikitkin pois.

Kotona sitten jätkä peittojen alle lämpimään että alkaa herätä ja tunnin päästä se kömpikin sitten isänsä viereen nukkumaan, illalla laitoin kaulurin kaulaan ettei se pääse rapsuttamaan tikkejään irti korvasta ja saa siihen pahaa jälkeä aikaan. Pikkasen on korvassa turvotusta ja selvästi verta mutta korvan juuri on nyt avoin ja korvakäytäväkin avoin että toinen kuulee, eilenhän koko korva oli niin turvoksissa että korvakäytäväkin oli ummessa.



Kuvassa oleva valkoinen juttu korvassa on sidetaitos jonka Paavo ompeli korvaan kiinni ettei lanka leikkaa korvan sisään.

1 kommentti:

Perdita kirjoitti...

Paranemistassutuksia Koikkikselle!