sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Pentuja katsomassa :)

Käytiin eilen Terhin ja Mikon kanssa katsomassa Sarin luona meidän 6 viikkoisia kauhukakaroita, oikeasti ne on maailman ihanimpia mukuloita!!

Sani mammakin sen kun kaunistuu kerta kerran jälkeen, ihan uskomaton tyttö!! Huomaa että on kissalla paras koti mitä voi löytää ja miten ihanasti sitä siellä rakastetaan! Ei voi taas kuin kiittää Saria ja Mikaa siitä että lähtivät mukaan tähän sijoitushommaan ja ottivat meidän pienen kilpparin itselleen. Ehdottomasti yritän roudata Sanin kevään ja kesän aikana johonkin näyttelyyn, vaikka sitten Kuopioon kesäkuussa, niin mahtavassa kunnossa tyttö on turkiltaan (ja HUOM! sitä ei ole koskaan pesty) että kateeksi käy :D Muutenkin äitiys on muuttanut sitä paljon ja sen korvillekkin on tapahtunut jotain outoa kun ne on tulleet alas päin.. kaunis tyttö ei voi muuta sanoa ja voi miten ylpeä olen toisen äidin vaistoista vaikka vähän Sarin kanssa epäiltiin että mitähän tässä tapahtuu, Hinkun peruja nuo mamman vaistot selvästi.. tuli nimittäin ihan meidän Hinku eilen mieleen kun Sania pentuineen katselin :)

Tämä suklaanassu tulee jäämään minun omaan kasvatukseeni tavalla tai toisella, sijoituskoti on jo EHKÄ löytynyt, katsellaan tilannetta kuitenkin vielä :) Varmasti Wham Bam reissaa johonkin näyttelyynkin jonkun mukana, aika näyttää. Tykkään tästä naperosta ihan hirmuisesti, sillä on kaikki kohdallaan vaikka se vielä kehittyy ja muuttuu mutta parasta siinä on väri, ehdottomasti: Suklaa!!

Tämä pieni kilppari riiviö on alustavasti varattu... kunhan mahdollinen uusi koti pääsee neitiä tarkemmin tutkailemaan ihan livenä niin sitten tiedämme löytyikö uusi koti vai joudummeko etsimään uuden ;) Tämä kakara on kuin äitinsä pienenä: siellä se pentupesässä huusi pienet hampaat irvessä, korvat sivuille luimussa kun mamma karkasi tervehtimään vieraita. Sani teki aivan samaa kakarana... äänikään ei mikään hirveän "suloinen" ole :p

Molemmat lapset ovat yli 700g hiiviöitä, ja miten hienosti niistä pidetään sijoituskodissa huolta! Ei voi taas tarpeeksi kiittää siitä että tuollainen sijoituskoti löytyi, millähän saisi Sarin ja Mikan ylipuhuttua siihen että niille voisi jatkossakin kissoja sijoittaa? (sari, tämä on sitten ihan vain vitsi, jos satut lukemaan tätä...)

Ei kommentteja: