maanantai 7. tammikuuta 2008

Uusi Vuosi, Uudet kujeet...

Nyt on saatu uusi vuosi käyntiin ja mielessä on monta uutta asiaa :)

Uusi vuosi meni kotosalla ollessa ja kuunnellessa Esmen kolmatta juoksua... nyt jännätään että milloin se neljäs tulee ja pähkäillään että pistetäänkö pillereille.. ikää kakaralla on 6kk joten ei näytä kivalle tämä juoksutahti. Neiti on edelleen pienempi kuin ikäisensä johtuen pentueaikana saadusta kortisonista joten annamme neidin kasvaa ja kehittyä rauhakseen ennen pentuja. Sulhaseksi ollaan kaavailtu meidän Pikkusta joka näyttää pelkäävän tulevaa morsiantaan sekä olemme tässä kosiskelleet yhtä upeaa ruskeanaamio pikku jätkää myöskin sulhoksi, aika näyttää kumpi pääsee rehveille Esmeläisen kanssa.

Alku vuoden näyttelyt jäävät nyt hetkiseksi aikaa väliin, aloitan uuden työn joten keskityn nyt hetkeksi aikaa siihen, katsotaan olisiko meistä Vaasaan lähtijöiksi sitten alku keväästä :) Jos vaikka yrittäisi sitten näitä otuksia roudata Tallinnaan toukokuussa jollain kompanjalla. Sanikin toivon mukaan palailee jossain vaiheessa hetkeksi aikaa mukanani näyttelyihin, toisia pentuja olemme miettineet neidille mutta katsotaan miten tämä tästä sutjaantuu.

Sanin ensimmäiset mukelot täyttivät eilen 5 viikkoa ja näillä näkymin sijoitukseen jääkin suklaa tyttö jolloin suklaakilpikonna Indi etsii itselleen rakastavaa kotia :) Kasvatus tasoiseksi en Indiä sanoisi mutta näyttelyissä voi toki käydä, kunhan ei odota kuuta ja tähtiä taivaalta!

Olimme eilen sunnuntaina 6.1 esittelynäyttelyssä Mikkelissä Maxin, Hinkun, Koikkiksen ja Esmen kanssa ja oli mukavaa. Yleisöä oli todella reippaasti ja sai koko päivän suu vaahdossa selittää mikä ero Seychellien lyhytkarvalla on Siamilaiseen ;) Paikalla oli myös meidän Unski omistajansa Jennin kanssa ja pakko myöntää että Unskin ulkonäkö vei meikäläiseltä jalat alta!! Jätkä on 5,5kk vanha ja painossa mennään yli 3kg.. kroppa aivan uskomattoman piiiiiitkä samoin kuin häntä = selvästi ovat iskä Koukkiksen peruja!! Äidiltä on sitten selvästi peritty pieni hyppyri profiiliin mutta muuten profiili on uskomattoman suora ja jatkui kauniisto pyöreään päälakeen! Pää oli muutenkin tavattoman pitkä ja mahdottoman kaunis <3>Maxin ja Esmen kuvat: Kaisa Paasonen, otettu Mikkelissä 06.01.2008

Ei kommentteja: