maanantai 18. helmikuuta 2008

Näyttely terveiset :)

Olin viikonloppuna Jyväskylässä Kes-Kisin järjestämässä kissanäyttelyssä vaikkei omia kissoja mukana ollutkaan.
Lauantaina sentään paikalla oli Unski (The Unforgiven) ja raahasin mä siellä viikonlopun aikana myös valkoista valasta eli Velhoa (Windstar Just Lose It) ja Liskoa (Zeldtix Blixt Gordon)... lainakissoja siis ;)

Unski oli kasvanut taas niin kovasti että se alkaa muistuttaa jo ihan isoa kissaa <3 Ja voi miten mahtava luonne sillä on. Se vain surisi ja pörisi ja leipoi pullaa päivän aikana häkissään reippaan määrän. Sai se myös hienon arvostelun Raution Kristiinalta ja pääsi TP-valintaankin jossa kävin pojan esittelemässä. TP meni tällä kertaa Tintin (FIN*Feanorian) hienolle kasvatille joka oli myös KPN!

Juteltiin myös Jennin kanssa Unskin mahdollisista treffeistä Esmen kanssa ja nappasin sitten jätkän rekkakirjan mukaani että saan poistettua siltä kasvatuskiellon ;) Ihana ihana Jenni kun antoi asialle siunauksen ja näin saisin toivon mukaan nuo Roopelaisen linjat jatkumaan Unskin kautta kasvatuksessani! Koska sekä Esmellä että Unskilla on mahdottoman pitkät hännät ja elegantit korkeat jalat niin odotettavissa on honkkeli lapsia pitkillä hännillä.... iik :)

Ei kommentteja: