lauantai 23. helmikuuta 2008

Tervettä sakkia :)

Jengin testitulokset tuli eilen, JIHAA!!

Pikkusen ja Esmen Felv ja Fiv kunnossa, molempien veriryhmä on A ja Esmellä ei ole klamydiaa vaikka vähän epäilin...

Otettiin myös Tiuhtista taas kerran herpes ja calici kun en jaksa uskoa että sen silmävaivat ja tukkoinen nenä johtuu siitä että se on sairas muutenkin (suu ongelmia). Ell epäili että sillä voisi olla nenässä rakkuloita jotka aiheuttaa tuon tuhisemisen ja kovan kuorsauksen sekä kauhean puhinan ja röhinän kun se kävelee :D Tiuhtin siis kuulee jo kaukaa.. vaan nekin oli puhtaat.

Ajattelin että kun mennään ensi viikolla hakemaan Esmelle siru ja Pikkuselle ja Turolle rokotukset niin pyydän Paavoa katsomaan Tiuhtin nenän ja nielun.. sieltä nyt tuskin taas mitään löytyy mutta katsotaanpahan ne taas kerran läpi.

Tiuhti on muutenkin vähän tuollainen "reppana" kun se tosiaan rohisee aika reippaasti ja sen suu on milloin missäkin kunnossa, nyt taas mennään parempaan päin ja suu ei punoita tai haise :) Kk kuluttua tilanne voi olla taas aivan toinen.

Otatin myös tuossa vajaa 2kk sitten pistona summa mutikassa kolmesta kissasta sienenkun edellisistä oli aikaa... aivan liian kauan :D
Rapsutukseen pääsi Roope, Pikkunen ja Maxi, ensimmäisen näytteen Roope tuhosi tiputtamalla hammasharjan lattialle mutta lopulta onnistuttiin sulkemaan kaikki 3 näytettä ja laitettiin matkaan. Ei löytynyt sientä keneltäkään :) Roopen kaulan rapsutelu johtuu luultavasti siis väärästä ruuasta (taas kerran) joten siirrytään raaka ruokintaan takaisin.

Tiuhtin pissavaivat ei ole onneksi uusineet ja Koikkiksen korvakin roikkuu mukana, ensi perjantaina mennään rokotuksille ja sirutukseen ja roudaan nyt muutenkin kaikki ell tarvitsevat mukaan :D

Pennut saivat tänään ensimmäiset rokotukset ja terveitä olivat kumpainenkin, rekkakirjoja ei ole vielä näkynyt mutta jospa ne tulisivat ennen kuin pennut lähtevät pesästä. 3vko:n kuluttua on sitten tehosteen ja sirujen aika ja 15.3 lähtien luovutan naperoita sitten niitä haluaville ;)

1 kommentti:

rosolli kirjoitti...

Testaatteko millä testillä?

Suosittelisin eniten sitä vetmed labin paneelia, joka otetaan nielunäytteestä. Felina pitää sitä luotettavana ja tulee kerralla kaikki 3 + mycoplasma :-)