torstai 20. maaliskuuta 2008

Indi lähti, Pinkki jäi

Niinhän se aika vihdoinkin koitti että oli aika luopua lapsista ja luovuttaa ne suureen maailmaan!

Indi matkusti siis tänään Tiinan ja Paavon mukana Kokkolaan jossa sitä vastaanottamassa olivat Kotikissa Leo, Suklaanaamio simsku varientti poika Diego eli Virtaviivainen Kolakorva ja toinen kilpparityttö (Sinikilppari) Lille eli Santuzzan Idylle.
Ensimmäisen tiedon mukaan matka meni kehrätessä ja kotona tutkaillaan kovasti paikkoja ja uusia kavereita :) Onnea matkaan ja hyvää elämää Indille! *muiskuja*

Pinkki saapuu sitten huomenna meidän huusholliin.. jeejee! Kyse ei ole kuin kuukaudesta (kröhöm, jos siitä koskaan voi enää sitten luopua...) ja Sarin sanojen mukaan saamme pienen termiitin ja terroristin jolta älynlahjat ovat jääneet matkan varrelle.. ruah! :D

Yksi luku päättyi myös tänään kun rakkaasta Sanista tuli tänään Sarin ja Mikan ikioma, meidän pieni kanelikonna teki upeaa työtä kahden kakaransa kanssa ja teki kuin tekikin minulle sen suklaan <3 KIITOS Sari ja Mika erittäin onnistuneesta yhteistyöstä ja pitäkäähän huoli minun rakkaasta kullasta (ja kyllähän te pidättekkin!! )

Lasten isä viipottaa pamperssit viuhtoen olohuoneessa... piti laittaa sille vaipat hetkeksi kun herra intoutui näyttämään maalaustaitojaan, onneksi vain vessan seinään mutta jos ruiskumaalaus jää päälle niin se on sitten huonompi homma ;) Onneksi nuo lasten vaipat sopivat meidän mahtikollille hyvin, niissä on nallen kuvia ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vaaditaan heti kuvia Pinkistä!! :D