lauantai 15. maaliskuuta 2008

Mystin kuulumisia :)

Mystille näyttää kuuluvan hyvää, reipas pieni mies on jo tutustunut uusiin kavereihinsa ja kotiinsa ja Varkaudessa tuntuu kaikki olevan hyvin :) (sitä en kyllä koskaan ole epäillyt etteikö olisi). Jatkossa Hanne varmasti kirjoittaa enemmän Mystistä ja sen tekemisistä omilla kotisivuillaan ja omassa blogissaan: http://www.freewebs.com/hannenlauma/index.htm

Esmellä oli tuossa parina aamuna reipastakin pahoinvointia ja se rapsutteli kaulansakkin auki.. kerkesin jo toki ajatella pahinta että Pikkunen olisi kerennyt napsauttaa sen tiineeksi jossain välissä mutta siihen asti usko ei enää sitten riittänyt kun aloin asiaa tarkemmin miettiä :D Sinänsähän siinä ei mitään väärää olisi jos Esme olisi tiine kun Pikkusen naimaluvat ovat kunnossa, testitkin ovat kunnossa ja juoksuja on pukannut ihan ahkerasti.. ainoa on se että kun se on niin julmetun pieni etten todellakaan halua vielä edes yrittää sen astuttamista!! Esmen henki on mulle tärkeämpää kuin pennut joten tirppana saa kasvaa aivan rauhassa niin pitkään kuin tarve. + ikäähän kakaralla on vasta 9kk eli ihan vauvva vielä!
Kaulan verille repimiseen keksin syyksi meidän uuden hiekan joka pölisee aivan tavattomasti :o Pikkusen silmätkin ovat punaiset ja vuotavat kun se möyrii aina kiinaan saakka hiekka-astiassa! Hiekka meni vaihtoon saman tien..

Meidän kissoille on taas kehittynyt ihan kamalasti kutsumanimiä ja mikä karmaisevinta ne näyttävät tottuvan niihin liian nopeasti :D (karmaisevaa se on siksi kun ne nimet ovat jotain aivan älyvapaata..).
Tässä muutamia esimerkkejä:
Esme = Ehme, Annikki Tähti, Eemi
Maxi = ItoKitu, Mauno Annikki, Einari Hilkka, Matonen
Maxi varsinkin on niiiiiiiiiin hassu että sitä jos kutsuu vaikka sanalla kuin sanalla niin se juoksee innoissaan luokse silmät tuikkien ja onnesta kehräten kun hänet taas huomattiin.. pöljä pieni mies!!


Mysti uudessa kodissaan. Kuvan nappasi Hanne

Ei kommentteja: