perjantai 14. maaliskuuta 2008

Sijoituskoti etsinnässä...

Päätin nyt kokeilla tikulla jäätä että josko tuolle meidän Pinkille löytyisi mukava sijoituskoti.. kotiinhan se muuten tulee mutta hieman vasta hakoisesti kyllä, kotona vallitsee tällä hetkellä hyvä harmooninen järjestys muun poppoon kesken ja pieni pelko on siitä että tämä otus voisi pakkaa sekoittaa ja pimauttaa varsinkin isänsä pienen sievän pään... Pikkunen on jo nyt helisemässä Esmen kanssa vaikka asuvatkin eri puolilla ovea suurimman osan ajastaan etten uskalla ajatellakkaan mitä 2 naarasta sille mahdollisesti aiheuttaisivat = Aivovamman? :D (se sillä kyllä jo on... )

Pinkki on ihan hirmuinen termiitti mutta sitäkin ihanampi kainalokananen, viihtyy sylissä ja ihmisen kainalo on paras paikka nukkua. Pinkillä on hienosti asettuneet avoimet korvat ja kauniin vihreät silmät. vartalossa on jonkun verran haamukuvioita mutta toivon että ne ajan kanssa siitä haalistuisivat pois.
Pinkki on ilmoitettu Vaasaan 12.-13.04.2008 jonne se siis matkaa minun mukanani.

Olisikin kiva jos Pinkille löytyisi sellainen sijoituskoti joka jaksaisi sitä vähintään 2 pentueen verran.... mielelläni toivon että koti sijaitsisi hyvin lähellä Kuopiota :p


Fin*DeLaSoul´s Wham Bam
" Pinkki "
Suklaa itämainen naaras
Synt. 02.12.2007
I: S*Sandvretens Gucci, Sia b
E: Fin*DeLaSoul´s Sunny Day, Osh q

Yhteyttä voi ottaa cattery.delasouls@gmail.com tai 040 - 323 63 55

Ei kommentteja: