keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Uusia tuulia ja sairastelua..

Mein pikku likat sairastaa :(
Indi on ollut pari päivää kauhean vaisu ja syömätön, sijoituskodissa ovat lykkineet nestettä ja ruokaa ruiskulla suuhun mutta itse ei ole neiti syönyt. Nyt eilen alkoi siskonsa Pinkki harrastamaan samaa joten pyysin pakkaamaan kakarat boksiin ja ajamaan Paavolle.
Paavo ihana otti meidät vastaan klo 21.00 arki-iltana vaikka päivystyskin olisi ollut!

Paljoa sieltä ei kuitenkaan nyt selvinnyt.. molemmat saivat Convenia piikit (antibiootti) ja nestettä, nyt toivotaan että tytöt löytäisivät taas syömä vaihteensa ja alkaisivat tuosta voimistua.

Meidän kasvatuksessa on nyt muutenkin tapahtunut pieniä radikaaleja muutoksia, tein päätöksen että Turussa asuva Mocca nyt steriloidaan ja siitä tehdään ihan Tainan ikioma. Todella surku Tainaa kohtaan kun niitä pentuja ei nyt saatukkaan mutta en uskalla ottaa riskiä että sieltä sitten jotain putkahtelisi tulevaisuudessa esiin.. Moccan veljellähän todettiin se liikahampaisuus ja yhden suuongelmaisen kanssa kun olen asunut niin se riittää.
Moccasta tulee siis Tainan ikioma :) Koskaan en voi Tainaa kylliksi kiittää maailman parhaasta kodista!!

Myös Sani pääsee steriloitavaksi mahdollisimman pian! En tiedä onko tämä taikauskoa tai vaan tyhmyyttä mutta Sanin pentueessahan oli tuollaista samaa syömättömyyttä ja nyhjöttämistä kuin Sanin omilla pennuilla nyt on, myös samasta linjasta olleen Metun pentueesta Narina harrasti tuota myös... en tiedä onko kyseessä ihan vaan pelkkää huonoa onnea vai sattumaa vai kenties jotain joku kulkee geeneissä mutta päätin että en ala enää kokeilemaan toisella pentueella keksivätkö siinäkin pennut lopettaa syömisen. Sanista tulee siis pian kastraatti ja Sarin ja Mikan ihan ihka oma :)
Joku voi sanoa että tuollaisen takia ei kannata kasvatuskissaa leikata mutta näin olemme päättäneet ja se päätös pitää.

Pinkin tilanne on hieman auki.. voi olla että se lähtee ulkomaille tai sitten ei, jos se Suomeen jää niin luultavasti se tulee meille kotiin jotta voin itse jatkossa ihan rauhassa stressata sen pentujen kanssa syövätkö ne vai eivät, en sijoituskodille sellaista vastuuta halua lykätä... sikäli kun Pinkkiä koskaan tullaan astuttamaan.

Kotona oleva Esme joutuu odottamaan miestä loppu vuoteen... se on niin pieni että olisi liian suuri riski astuttaa sitä vielä moneen kuukauteen, vaan eipä haittaa, mulla kun ei ole kiire!!
Omakin elämä tällä hetkellä kiitää silmien ohi niin ihan hyvä välillä vähän jarruttaa :)
Kasvatusta voi aina jatkaa suuremmalla kompanjalla jos haluaa, nyt mennään eteen päin yhden tytön (mahd. kahden) ja yhden pojan kanssa .... tosin se poika taitaa saada seuraa toisesta pojasta ;) Kaksi suklaata... NAM!!

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Toivottavasti penskat alkavat taas syödä!

Eiköhän se ole Moccan kanssa paras ratkaisu, eipähän ainakaan tule pentujen kanssa mitään ikäviä yllätyksiä.