sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Hyperaktiivisuutta näyttelyn jälkeen..

On meinaan niin kamalat univelat että ei jaksa pysyä paikallaan kun pomppii sinne tänne aropupun lailla tämä täti :D

En oikein tiedä edes mistä aloittaa.. okei, näyttely on ohi, se meni paaaaaaaaaaljoooooooon paljon paremmin kuin uskalsin edes toivoa, oikeasti!

Lauantainahan paikalla oli Nalle, Pikkunen, Roope, Turo ja Unski.
Kaikki muut olivat Elena Noskovalla paitsi Turo jonka kinuamalla kinusin Martille, tahdoin kuulla Martin mielipiteen meidän melkein veteraanista.

Aloitetaan Nallesta joka sai Elenalta EX 1 tuloksen ja ihan sikana kehuja kaikesta, pelkäsin mitä väristä sanovat kun on niin harvinainen mutta eipä siinä ongelmaa ollut :D Noskovan mielestä kaunis beige jolla mielettömän täplät, hihii. TP-valinnoissa me sitten hävittiin ihan oikeuden mukaisesti upealle OSH a 25 pennulle Sini-Diivan kissalasta! Todella komea pentu!!

Pikkunen sai myös sertin Elenalta mutta kuten arvasin me ei päästy TP-valintaan, nuo ei nuo itäblokin maan tädit tykkää tommosista pienistä tihrusilmistä :D Mutta sertti tuli ja sitähän me lähdettiin hakemaan!

Unskikin sai ensimmäisen CAP-serttinsä ja kutsun TP-valintaan, hieno homma! Valinta TP:ssä meni aivan odotetusti HiiHoo Ihaalle eli Sultsinan Kiss From a Starille, piiiiitkä poika!
Mutta jo se että Unski pääsi mukaan valintaan ja sai hirveän ihanan arvostelun oli todella hieno juttu, poika on pitkä kuin metriheikki ja mulla meinasi loppua kädet kesken sitä venytellessä!!

RoopeToope sai myös ekan CAPIB-serttinsä ja oli minun yllätykseni taas kerran VP, samat kilpakumppanit kuin kesällä kun me taas järjestettiin tämä kisa ;) mutta odotin että tämä tuomari olisi edes ollut fiksu ja antanut sen VP:n sille parhaimmalle eli Suskin Wagnerille.. Noskova oli kuitenkin sitä mieltä että Roope oli Värin Paras! Outo täti... Kiitokset Suskille ja Timolle Nasun ja Wagnerin tuomisesta paikalle että saatiin taas kisata keskenään, nää on harvinaisia herkkuja :D

Turo meni viimeisenä sitten Martin pöydälle ja voin sanoa että meinasi omistaja pakahtua ylpeydestä <3 Martti kehui meidän melkein veteraanin maasta taivaisiin ja kehui kovasti sen olemusta tuon ikäiseksi! TP-valinnassa odotetusti tiesin että nuorempi ja nyky standardin mukaisempi voittaa mutta minua ei haitannut, Martti käski yleisöä vielä antamaan Turolle suuret ablodit ihan sen vuoksi että se oli kastraatti uroksista vanhin ja niin hienossa kunnossa! Kyllä meinasi omistajalla tulla tippa linssiin kaikesta huolimatta, ajatella että se ihan oikeasti on kohta VETERAANI!! (nyt täällä fiilistellään...)

Näistä tuloksista pää taivaassa ja jalat jossain lähdettiin sitten sunnuntaihin, mukana Nalle, Turo, Pikkunen, Unski, Lola ja Sani! Aamu alkoi sillä että Sanilla oli melonin kokoinen herne pyllyssä sekä nenässä ja Lolalla juoksu..... wuhuuu!!

Kaikki muut menivät Stoliarovalle paitsi Turo jonka taas vinkumalla olin vinkunut Bertalle :D
Bertta on sen yli vuosi sitten Tallinnassa arvostellut ja se oli siellä TP & KPK, tahdoin kuulla mitä Bertta on siitä nyt mieltä kun ikääkin on kertynyt.

Berta tykkäsi Turosta aivan älyttömästi, seteli on täynnä ylistystä ja varsinkin sitä ylistystä miten se voi olla tuollaisessa kunnossa tuon ikäiseksi!! Turolla on vielä se hyvä puoli että halutessaan se osaa esittää itsensä aivan mielettömän hyvin ja ylväästi...onneksi se oli koko viikonlopun sillä päällä ;) Bertta tykkäsi kaikesta siinä, ei mitään valittamista mistään ja päästiin mukaan TP-valintaan!
Valinnassa odotetusti hävisimme HiiHoo Ihaalle mutta sydäntä lämmitti kovasti Bertan kehut ja maininta että hän teki loppujen lopuksi valinnan Ihaan ja Turon väliltä! Olen niin tyytyväinen tästä että meinaan taas pakahtua :)

Stoliarovalla ei ihmeempiä tapahtunut, kaikki kissat pääsivät TP-valintoihin paitsi Nalle joka oli suoraan ainoana pentuna TP.. vähän tylsää mutta riemuitsen siitäkin pienestä ilosta :) Väristä ei sanottu mitään vaikka odotin ihmettelyä ja kummastusta :D

Suurimman yllätyksen ja järkytyksen sitten hommasi Sani-mamma.. Mamma meni ja paukautti olemalla Stoliarovan kastraatti naaraista TP!!! Meidän pallosilmäinen marsu <3
Se ärisi, pihisi, puhisi, sylki ja huusi valinnassa ja olin satavarma että Tintin Gee vie voiton (sille se olisi kuulunutkin) niin eikö mitä.. Stoliarova otti meidän mamman parhaakseen! Kyllä meinasi kasvattaja pyörtyä.. tästä toivuttuani metsästin assarin joka ei pelkää kissaa jolla on asiaa :D Kipa sen sitten rohkeasti paneelissa esitteli :D

Paneelissa aivan odotetusti Nalle hävisi oman voittonsa Sultsinoiden Onnille (Felides Vivres jotain.. OSH n 03.. en jaksa kaivaa nimeä, sori maarit :D ) kaikilla äänillä ja Sani hävisi omansa mustalle Suklaa-Mintun kissalle. Sai se Sani sentään Stoliarovan äänen!!!! *YLPIS*

Hieno viikonloppu siis kasassa kaikin puolin, olen niiiiiiiiiiiiin ylpeä Sanista, sen TP-tuntui niin hienolta ja upealta että mä varmaan virnistelen typerästi seuraavan kk ajan :D Olen myös ylpeä Nallesta joka hienosti venyi paneelissa ja pisti parastaan! Mun mussukat!
Olen myös hirmuisen ylpeä Unskista joka sai 2x CAP sertit ja on yhden päässä PR-tittelistä, se oiskin sit meidän kissalan eka ;)

Ihan mielettömästi ONNEA Sultsinoiden poppoolle joilla viikonloppu oli varsinaista liitoa ;) Mutta katsokaapa niitä kissoja, ei niillä voi kuin voittaa, upeita ja todella kauniita otuksia!!!
Kiitoksia myös kaikille seurasta ja hyvästä tunnelmasta, mukavaa oli ja toivottavasti nähdään kesällä taas!!

Ps. Hanne kertokoot Mystin näyttelyurasta isojen poikien luokassa blogisssaan... mää en enää jaksa näpyttää :D

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Hirmuisesti onnea vielä Sanin ja pikku Nallen tp:stä! Eikä se ollut todellakaan yhtään varmaa että voittaako paneelissa Onni vai Nalle! (eikä tietenkään muinkaan kohdalla) Minä olen vieläkin aivan todella järkyttynyt ja onnellinen! :D