tiistai 23. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2009!!

Nyt on aika vetäytyä viettämään joulua (vaikkakin allekirjoittanut makaa kuumeessa ja flunssassa peittojen alla...) ja rauhoittua loppu vuodeksi ottamaan vastaan vuotta 2009.

Tahdon kiittää vielä näin tässä vuoden viimeisillä päivillä kaikkia tästä kuluneesta vuodesta 2008, suurimmat kiitokset kuuluvat ehdottomasti Lauralle ChicKitty kissalaan. Ilman Lauraa me emme nyt innolla odottelisi maailmaan neljättä pentuettamme jossa mahdollisesti mukana voisi olla muutama syssi ;) Laura tarjosi ilman mitään vastapalvelusta meille Evangelinaa lainaan ja tällä hetkellä tämä lainakissa makoilee mammamasunsa kanssa tuossa sängyllä.. eihän sitä koskaan tiedä jos se vaikka kokonaan Kuopiolaistuisi ;D

Kiitokset menevät myös Hannelle Varkauteen, ilman Hannea Mystin Suomeen tulo ei olisi onnistunut. Mysti pääsi onneksi asumaan Hannen luo ja sitä on nähty ihanan usein näyttelyissäkin tänä vuonna, Mystille tämä vuosi onkin ollut menestyksekäs vaikka yleensä paneelissa häviö on tullut... mitäs ollaan kisattu Dumbaa eli Birregin Ashita ga Choosea vastaan :D Vaan hauskaa on silti aina ollut, Kiitos myös Pia-Maija Jalkaselle.
Pieni sivuhuomautus: Mystin toinen pentue syntynee ihan hetkenä minä hyvänsä, uutisia päivittelen vasta ensi vuoden puolella sitten..

Kiitokset tahdon myös esittää kaikille kasvattiemme omistajille sekä ihanille sijoituskodeilleni: Taina & Kitinä, Jonna & Lola, Sara, Mika & Pinkki sekä Hanne & Mysti, ilman teitä ei meidänkään kasvatuksesta paljoa mitään tulisi, te olette kultaakin kalliimpia!!

Suuret kiitokset kuuluvat myös Suomen rajojen ulkopuolelle Latviaan Aljonalle Alario kissalaan ihanasta Lolaskista, Andrealle Saksaan Miapho kissalaan komeasti Mystistä ja Liselottelle & Niklakselle Ruotsiin Zeldtrix kissalaan meidän pienestä ihmeestä nimeltä Nalle :)

Kiitoksia myös kuluneesta vuodesta kaikille näyttelykavereille ja tutuille, ensi vuonna taas nähdään! Nyt me alamme kesktityä huomiseen kinkun syöntiin (ai miten niin mulla jo nälkä??), uudenvuoden juhlintaan (ai miten niin menojalkaa vipattaa) ja saamaan allekirjoitaneen terveeksi tästä inhasta taudista. Palaamme taas ensi vuonna uusien kirjoitusten kera!

HYVÄÄ JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2009!!!

- Mirka & Kaitsu -

Ei kommentteja: