maanantai 29. joulukuuta 2008

Kuulumisia

Olekin tuonne lärvikirjan puolelle laittanut aina pikaisesti kuulumisia javarsinkin Evangelinan kuulumisia mutta päivitetään toki tännekkin uusimmat käänteet :)

Eli kävimme tänään ell kun meidän mammalta katosi ääni ja se kakosteli hirmuisesti, kappas kummaa se ääni löytyi kyllä siinä vaiheessa kun rantapallo ahdettiin boksiin ja autoon ;)
Ell mamma tepsutteli pöydällä reippaana eikä enää nyhjöttänyt kainalossa taju kankaalla!

Saatiin convenia piikki pennuista huolimatta (oma pyyntöni!) ja primperaa oksennuksen estoksi ihan siltä varalta kun mamma koin kakosteli. Ruoka on maistunut hienosti ja astiaan on ilmestynyt ihan oikeita pökäleitä taas :)

Ultrattiin myös pennut ell toiveesta ja 4 liikkuvaa sieltä löytyi, kaikkien pumppaavat pienet sydämetkin ja selkärangat löytyi :) Että siellä ainakin kaikki hyvin, maha on suht pieni että veikkaan etteivät pennutkaan kovin isoja tule olemaan enkä ihmettele.
Jos emo elää ma - la välin pelkällä vedellä, a/d:llä, nutriplussalla ja kermaviilillä niin kauheasti ei siitä 4 kasvavaa pentuakaan ravintoa revi, ihme että ovat todellakin vielä hengissä vaikka välillä näytti jopa siltä että sydänäänet oli hiljentyneet.

Eva on suht koomisen näköinen törröttävineen lonkkaluineen mutta nyt kun ruoka maistuu toivon että loputkin luut katoavat massan alle :) Suuta auotaan kovasti muttei sieltä mitään kuulu ;) Miksei nuo loputkin voi olla noin hiljaisia?? :D

Nyt siis mennään päivä kerrallaan eteen päin ja toivotaan että suunta jatkuu näin hienosti ylöspäin koko ajan!! :)

Ps. Joku jo kerkesi kysyä mitä meidän kotisivuille tapahtui mutta nou hätä, ne ovat vain hetken aikaa pois käytöstä, uudet on tekeillä kun meni vaan hermo noihin entisiin :D

Psp. Ai joo.... ja ihan kuin Evan kanssa ei olisi ollut tarpeeksi stressiä ja tekemistä niin päätti siskonsa Esme ilahduttaa meitä juoksullaan jouluviikon ajan..lystiä!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Toivotaan että parempaan päin... meillä tosiaan pukkasi peräti 4 klassista, mutta karvanpituuksista en vielä sano mitään, kun nyt edes alkaisivat kaikki kasvaa. Mukavaa uutta vuotta ja tsemppiä Evalle!