tiistai 17. helmikuuta 2009

5 viikkoiset nappulat

Nappulat täyttivät viime yönä jo 5 viikkoa :) ovat kaikki jo isoja kissan alkuja ja syöminen, juominen ja astialla käyminen alkaa sujua kaikilta.

Bertta ja Emilkin ovat kovasti piristyneet ja tänä aamuna menivät jo itse lautaselle syömään ja rymysivät siskojensa kanssa pitkin vaatehuonetta.

Pentujen luonteet alkavat erottua nyt jo selvästi, Leo on sellainen hiljainen löllykkä joka tykkää kelliä selällään sylissä ja tapittaa ihanilla silmillään suoraan silmiin ♥ Aivan järkyttävän herttainen tyyppi!
Bertta on sellainen joka paikan höylä mutta nyt kun se on ollut hieman pipi niin se on ollut tavallista vaisumpi, tänä aamuna onneksi oli taas nähtävissä tuttua Berttaa joka kirmaa ees taas häntä pököllään :)
Eve on edelleen aivan mahdoton prinsessa, sillä kestää ruokailun jälkeen tunti ennen kuin se on saanut itsensä kondikseen, jokainen karva täytyy pestä ja silittää juuri oikealle paikalle hyvin hyvin tarkasti.
Emil on sitten sellainen pieni piru joka kiusaa muita mutta jos joku kiusaa Emiliä se huutaa kuin pieni eläin kurkku suorana :D
Suklaasiskokset Lana ja Jansku ovat sitten sellaisia pahan tekijöitä, se roikkuvat aina ruokkian varpaissa tai jaloissa, ne purevat ja potkivat ja viipottavat punnitus tilanteessa karkuun minkä pienistä koivistaan irti saavat!

Silti ne kaikki ovat ihan mielettömän söpöjä ja sosiaalisia nappuloita ♥

Leo Leijona

Lana

Jansku

Eve

Emil

Bertta

Ei kommentteja: