perjantai 20. helmikuuta 2009

Ei enää pentuja

Tosiaan nämä pennut ovat nyt viimeiset jotka meillä kotona nähdään pitkään aikaan.

Allekirjoittanut meinaa palata koulun penkille syksyllä ja keskittyä näyttelyihin joten kasvatus menee hetkeksi tauolle, sitä en tiedä milloin innostutaan sitten tulemaan takaisin ;)
Indian ja Lolan pentueet tehdään aivan sovitusti mutta sitten ei ole lähitulevaisuudessa ihan heti suunnitelmia siintämässä.

Kotona olevat pennut eivät voi myöskään hyvin, vedin ne pois kotisivuiltakin ja tällä hetkellä meillä ei ole varattavia pentuja, katsotaan kk parin päästä uudestaan miten täällä voidaan ja moniko loppujen lopuksi selvisi. Jotenkin osasin varautua ongelmiin sen joulun takia mutta ei voi mitään että pää hajoaa ja hulluus iskee.. vaikka kuinka on yrittänyt pitää pennut pentuina niin silti niihin on kiintynyt niin jumalattomasti että ei tosikaan. Katsotaan mitä tässä tapahtuu ja jääkö meille yhtäkään BeeGeetä eloon.

Tauko tulee sinänsä hyvään väliin, tahdon keskittyä kouluun täysillä ja jos ei töitä ole samaan aikaan niin opintotuella ei hirveästi kasvateta vaikka tuo kaksilahkeinen onkin töissä :)
Myös muutama "rankka" pentue tässä ihan vähän ajan sisällä on mukavasti verottanut tätä intoa tähän hommaan vaikkei se kokonaan ole kadonnut :D
Kaikista huvittavaa tässä on se että minun kauan odotettu lehmätyttö on syntymässä hetkellä millä hyvänsä mutta minulla ei ole mitään suunnitelmia sen pennuttamiseksi ainakaan ennen kesää 2010 jos silloinkaan :D Noh, nyt vain täytyy ensin toivoa että se lehmätyttö syntyy.. itse asiassa sen olisi pitänyt jo 18.2 syntyä mutta kuinka ollakkaan tuleva mamma pihtaa :D

Ei kommentteja: