keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Ja tahti vain kiihtyy!!

Tahti tosiaan vaan kiihtyy...lapsilla nimittäin :)

Tänä aamuna punnituksessa nimittäin tapahtui taas muutama pieni yllätys!
Ensinäkin ovella ei ollutkaan huutamassa Emil vaan Jansku.. tyttö huusi kuin syötävä ja tillotti suoraan silmiin. Laskin sitten ruokalautasen lattialle ottaakseni Janskun syliin mutta mitä vielä, Jansku viipotti lautaselle ja alkoi pistellä evästä napaansa! Jes, hieno homma!!

Tästä kiinnostuneena sitten paikalle könysi myös Lana joka sekin iski ruuan kimppuun! Molemmat suklaatytöt siis tajusivat lautsen olemassa olon. Massutuksen kuultuaan Emilille iski paniikki ja ääniala kohosi kirkumiseksi sturdissa, Emil könysi vauhdikkaasti lautaselle ja alkoi mättämään, siinä ne 3 palleroa sitten evästivät kun punnitsin muut vastarannankiiskit ja ahdoin niillekkin evästä napaan sormella :)

Painot on aivan mielettömän hienossa nousussa tällä hetkellä, uskokaa tai älkää niin eipä ole Emil enää pienin!! Emil painaa jo yli 400g !!!!!
Leo on painavin 486g, sitten tulee hienosti Bertta 418g, sitten Emil 402g, heti perässään suklaasiskokset Jansku 398g ja Lana 395g ja perää pitää tällä hetkellä Eve 376g joka syö kyllä lusikasta ja sormesta mutta Eve on sellainen prinsessa, sen koko aika menee itsensä putsaamiseen ja puhtaanapitoon! Muut rymyävät ja leikkivät mutta Eve pitää huolen että jokainen karva on ojennuksessa ja naama puhdas.. kunnon rinsessa :D

Huomenta!! Lapset herätetty aamutuimaan..

Emil vetää aamujumppaa hiiren kanssa

Bertta kiduttaa viatonta sturdia

Leo kiduttaa viatonta vessa-astiaa :D

Bertta menee syömään hiekkaa ja Leo tarkkailee

Bertta kuikuilee...

Ei kommentteja: