maanantai 23. helmikuuta 2009

Kaikenlaista

Eilen ideoitiin Hannen kanssa yhdessä tulevaa.. innostuin sitten niin kovin että päätin pakata Toukokuussa Roopen kassiin ja ottaa suunnaksi Tallinnan näyttelyn :)
otenkin se odottaminen sinne Ruotsin syksyn näyttelyyn kävi niin ylivoimaiseksi että pitäähän sitä nyt Roopen kanssa aikaisemmin päästä reissuun + säästynpähän edes yhdeltä vasta-ainetestiltä vaikka Pikkusesta ne pitääkin ottaa ja Nallesta.

Roope pääsee matkaan sitten ihan uudessa Hot Pink sturdi kassissa, on se jo niin helpon kuuloista lähteä reissuun yhden kissan kanssa: kissa kassiin, kamat reppuun ja yksiösturdi olkapäälle, here we go Tallinn!!

Tulevana lauantaina mennäänkin sitten Quanien ja yhden ChicKittyn kanssa valokuvaukseen, mukaan siis lähtee Esme, Maxi ja Roope.....saahan nähdä jääkö valokuvaaja sen jälkeen hermolomalle, meitä ennen kun on pari persialaista :D Saadaan sitten ihan kunnon actioniä kun me pölähdetään paikalle :D

Tänään koitin myös nyppiä rakkaan pienen lehmätyttöni Esmen korvia, ihan kokeilu muodossa kun siellä pari valkoista karvaa on... Esme oli sitä mieltä että kyseinen toimenpide on aivan hanurista ja antoi sen kuulua :p 5 karvaa minä siitä irti sain ja HUOM! kaikki oli niitä ei toivottuja valkoisia :D Mulla on siis parempi tähtäys kuin Hannella :D

Myös minun tuleva pieni lehmätyttö kasvaa mammansa hellässä hoivassa, lapsen väriksi lopulta paljastui lilakilppari ja täplikäskin se on..vielä jännätään että onko se hopea :D Ihanan paljon cremeä siinä on ja pääkoppa on aivan mieletön vaikka kakara on vasta 3pvä vanhaa :)
Virallisesti väri siis on OSH j(s) 03 24 :) Jemi näin kavereiden kesken.
Nyt vain toivotaan että lapsella menee jatkossakin kaikki hyvin ja toukokuussa pieni toukka sitten voi kotiutua. Näillä näkymin lapsi tulee "sijoitukseen" koska itselläni sille ei ole pentusuunnitelmia vielä muutamaan vuoteen :)
Ja kaikkihan tietenkin tietää tässä vaiheessa mistä lapsi tulee.. ei nää varmaan enää yllätyksiä ole kellekkään :D

Ei kommentteja: