torstai 5. helmikuuta 2009

Kiinteää ruokaa ja Pottia = kaaos

Tänään on lapsille otettu käyttöön pari pottaa ja ostettu aimo kasa märkää penturuokaa.

Aloitin märkäruuan lykkimisen ensin Bertalle ja Leolle, ne on isoimmat ja ajattelin että ehkä ne hiffais homman nimen. Leo maisteli ruokaa ja pukelsi sitä sitä mukaan suustaan pois kun sitä sille sinne lykin, muutaman maistiaisen se sai näin alkuun ettei mahat mene kovin sekaisin.
Bertta söi ensin hyvällä halulla ja imuroi jopa eteensä pudonneet murut kunnes päätti että "yök, en syö! " ja viipotti antenni pystyssä karkuun!

Annoin sitten kaikille pienet maistiaiset ja kaikki oli samaa mieltä että pahaa pahaa ja sylkivät pois... kokeilin sitten ihan pienen nokareen antaa myös Emilille kun se kuikuili pesästä ja kappas, meidän kirppu veti hirmuisella imulla sormesta ja lusikasta eväät napaansa, olisi varmaan syönyt koko purkillisen mutta en uskaltanut antaa kuin ihan pienen lusikallisen näin ensi alkuun!
Hienoa Emil sanon minä, huomenna jatketaan ruokailu harjoituksia :)

Laitoin sturdiin yhden potan ja paakkuuntumatonta hiekkaa.. Bertta kävi reippaana tyttönä sitten LEVITTÄMÄSSÄ sen hiekan pitkin sturdia ja eikun siivous hommiin.. ilkiö tillotti pesän nurkasta pää kenossa tekemisiäni ja oli ihan sen näköinen että "siitäs sait! " :D
Siirsin potan pois ja laitoin niitä vaatehuoneen lattialle muutaman, huomenna laajennan liikkumatilan sturdista koko vaatehuoneeseen koska noi osaa jo tulla yli laidoista joten poistamme laidat huomenna käytöstä. Vaatehuoneen ovella on pavilaatikosta tehty reilu laita että jos vielä edes pari viikkoa pysyisivät siellä vaatehuoneessa ennen kuin valtaavat meidän makkarin! :D

Myös Mystikki Mansikki on tänään lähtenyt naisiin ♥ Saadaan taas muutama mystinen lapsi keväällä jos kaikki menee hienosti ja onnistuneesti! :)

Ei kommentteja: