sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Stressitaso 110

On tämä kasvattaminen välillä niin ihanaa.. varsinkin tälläiselle joka panikoi pienistäkin asioista ja saa sellaisen stressikohtauksen että okset pois :D

No joo, lapset siis saivat perjantaina kiinteää evästä pieninä maistiais annoksina paitsi Emil joka veti ruiskut yhdellä imulla tyhjiksi.
Tiedä sitten oliko tämä syy mutta koko perjantain ja lauantai aamun Bertta oksenteli..huoh.
Eve rupsutti pieruja ja pudotti painoaan.. minä tietenkin huolesta sekaisin soitin meidän ell ja olin ilmeisesti jo sitä mieltä että nämä lapset kuolee käsiin :D
Asiaahan ei auttanut yhtään se että Leo nosti painoaan todella hienosti, Emil söi ruiskusta kuin konkari konsanaan ja kaikki olivat virkeitä kuin peipposet.

Lauantaina en antanut yhdellekkään pennulle kiinteää, en edes Emilille ja tästähän Emili suuttui.. koko lauantain se puri minua aina kun näki :D Iltaan mennessä Bertan oksentelu loppui ja jo iltapunnituksessa painoa oli tullut 10g lisää.
Tänään oli pakko kokeilla taas pieniä muruja kiinteää kun painot ei vaan nouse tarpeeksi pelkällä maidolla, Emil tästä innostuneena oppi syömään sitten ihan itse lautaselta!!!! Se poika veteli nenä eväässä ruokaa napaan ja lopulta nuuskahti siki uneen lautasen reunalle ♥ On se aika veitikka, painoa nyt Emilillä 336g ja eipä ole Emil enää pienin! Eve pitää perää 332g painolla ja Even kanssa huomenna käymmekin tervehtimässä eläinlääkäriämme varmuuden vuoksi. Eve on ollut hieman omissa oloissaan ja tissikään ei hirveästi maistu, kiltisti se suuhun sille laittamat murut kyllä söi mutta olen silti hieman huolissani.
Leo on tällä hetkellä suurin, se painaa 440g ja oksentelun vuoksi Berttalla enää painoa 385g joka on aika pudotus siihen että se ihan vasta painoi 420g..

Näiden pentujen kanssa mä en varmaan uskalla huokaista helpotuksesta ennen kuin ne ovat vähintään 5vuotta vanhoja!! :D

Ai joo, Turon kasvattaja Kristiina piipahti eilen kun kirjoittelimme astutuspaperia ja Kristiina kurkkasi pennut pyynnöstäni, olin epäillyt rintalastakoukkua Janskulla ja kävikin ilmi että sillä onkin tosiaan liikkuva rintalastakoukku, harmillista sinänsä koska sillä on tytöistä parhaat korvat ja se on muutenkin kaunis :p Koska olen myös arponut Even värin kanssa niin pyysin Kristiinaa varmistamaan onko se sininen vai ruskea ja päädyimme yhteistuumin ruskeaan vaikka sen korvat ovatkin aivan siniset :D

Alla olevassa kuvassa Emil näyttää kuinka isot pojat syövät lautaselta!!!