keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Vähän parempia kuulumisia..

Hieman parempia kuulumisia ainakin osalta pennuista :)

Leo, Lana ja Jansku ovat kunnostautuneet syömisessä, ruokaa hupenee lautaselta ja lattialta.. Janskulle se ruoka siis kelpaa ainoastaan lattialta syötynä. Emil syö hirmuisen kiltisti lusikasta kun vaan lykkii sille ruokaa suuhun. Eve ja Bertta sitten ovat ne ongelma tapaukset joille täytyy ruiskulla antaa ruokaa ja sekin menee satunnaisesti mahaan tai mun päälle :D

Painot nousevat hitaasti mutta varmasti, tosin kakarat on liikkeessä 24/7 joka verottaa hieman sitä painon nousua mutta en ole nyt näistä 4 ollenkaan huolissani... Bertta ja Eve tietysti huolettaa mutta antibioottia ja axiluria on vielä muutama päivä jäljellä.

Reippaita kaikki ovat ja aivan hirmuisia riiviöitä, aina kun menee pentupömpeliin punnaamaan tai ruokkimaan niin 6 kakaraa roikkuu housun lahkeessa, varpaissa ja kun istut alas ne kaikki könyää syliin natustamaan sormia ja osa hiuksia :D Hirmuisen ihania naperoita ne on.

odottelen kuitenkin vielä ihan rauhassa ennen kuin lisään ne takaisin sivuille, pääasia että kaikki nyt alkavat syödä ja kasvaa!

Lasten mamma Eva löysi myös uuden kodin, se muuttaa pentujen lähdettyä tänne Kuopioon Jonnan luokse meidän Lolan kaveriksi :) Ihanaa että asia järjestyi näin ja Eva pääsee hyvään kotiin, Lolakin saa kaverin!

Kuvissa esiintyy meidän "pulleimmat" lapset, pienet luukasat jätin nyt kuvaamatta että saisivat ensin lihaa ympärilleen!
Emil

Emil the Alien , aivan ihana jätkä ♥

Jansku

Lana

Leo Leijona

Leo hurjistui kun vein huiskan pois :D

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Voi noita korvia!