tiistai 24. maaliskuuta 2009

10 viikkoiset posetukset ja näyttelyilmoja

Tänään onkin ollut oikein papereiden täyttö päivä. Päivä aloitettiin Roxettejen kauppakirjoilla että saan kaikki paperit lähtemään Saralle ennen ensi viikkoa kun lapset menevät rokotuksille.
Sitten jatkettiin ilmoittautumisella Matka Saarikosken kyytiin Tallinnan näyttelyyn ja samalla tehtiin ilmot Roopesta itse näyttelyyn, nyt on nekin asiat kuosissa.

Tämän jälkeen alettiin Hannen kanssa tutkailla kesän kalenteria ja päätettiin rempaista ipanaköörin kanssa hyvinkäälle kesäkuun alussa, mukaan lähtee siis pelkkä ipanakööri: Mörkö, Bertta, Leo ja Lana ja meidän uusi pieni mies :) Joukko riiviöitä siis luokkaan 12, isot kissat saa sen aikaa levätä :D

Uuden pienen miehen tuloon ei olekkaan enää niin kauaa kun voisi kuvitella mutta silti odottavan aika on aina liian pitkä, uusi pieni mies tulee lähinnä ja pääasiassa minulle näyttelykissaksi sekä Koikkikselle kaveriksi, meidän pientä sinistä kun ei ymmärrä oikein kukaan niin nyt pieni sininen saa kaverikseen toisen pienen sinisen ja toivon että kahdella pienellä sinisellä synkkaa ja ne voivat tehdä samoja asioita keskenään kuin meidän pallolliset otukset (pallolliset otukset ovat täpläkaksikko Roope & Nalle ), uusi pieni on siis myös sininen ♥
Ehkä siitä tulevaisuudessa saadaan ulos tiristettyä muutama pieni kissan alku jos kiinnostusta riittää, saa siis nähdä :)

Pappakissan kiesitkit saivat tänään uuden fleece peiton joka pehmustaa sitten pappakissan pyllyä kun pappakissa matkustaa kärryissään :) Ja kyllä pappakissa tulee kärryineen myös ISROKkiin jossa toivon mukaan juhlimme sitten pinkkien kärryjen kera herran SP-juhlia!!!

Pennut täyttivät tänään myös jo 10 viikkoa, kauhean nopeasti se aika vaan menee. Lapsilla on siis 4vko:n kuuri trikozolia menossa mahdolliseen alkueläintartuntaan. Kävimme siis viime to ell kun olin huolissani lasten pullottavista mahoista jotka olivat myös pinkeitä. Ell arveli että syy on jompi kumpi kahdesta: Alkueläintartunta tai FIP. Fipin suljin itse saman tien pois, 6 pentua joilla kaikilla täysin sama "taudinkuva" ollut siitä lähtien kun ne alkoivat syödä kiinteää ei oikein istu minusta FIPpiin.. kuolleitahan noiden pitäisi jo olla :p Toki mitään ei voi sulkea pois koska Eva oli todella sairas jouluna mutta nyt mennään Trikozolilla ja hyvin mennäänkin :)
Lapset ovat reippaita ja rohkeita, ruokahalu on valtaisa ja Leo painaakin hienosti jo kilon !!!
Painot nousevat hyvin ja tänään Leon tuleva koti oli sitä mieltä että lapset ovat saaneet massaa myös muualle kehoon kuin mahaan eli luultavasti trikozol auttaa :) mun on vähän vaikea sanoa kun olen noiden kanssa 24/7 enkä näe jos jotain uutta tulee :D

Lapsista siis Bertta, Leo ja Mörkö ovat jo varattuja ja uudet kodit odottavat innolla lapsiaan kotiin, Emil ja Eve ovat vielä vapaita mutten vielä edes etsi niille kotia koska molempien kanssa on ollut pientä säätöä, Emilin silmät ja Even koko... molemmat ovat kyllä ihan elävien kirjoissa ja reippaita ja kasvavat hienosti mutta haluan katsoa rauhassa molempien kehityksen.

Lanasta me väännetään kättä miehen kanssa... menin möläyttämään että olisi ihanaa jättää Lana kotiin johon mies sitten tokaisi että kyllähän se meille voi jäädä *ARGH!!* Nyt me taistellaan siis siitä jääkö vai ei, minä järkeilen että ei jää, missään nimessä ei jää mutta mies on nyt kovasti sitä mieltä että ihan hyvin se mahtuisi kotiin... eieieieieieieieiei.
Perusteli sen pentele sillä että se on A. oma kasvatti, B. Eva muuttaa kk päästä Jonnalle, C. Nalle muuttaa pallien poiston jälkeen kastraatiksi asumaan toisen omistajansa luo ja D. kyllähän me tarvitaan kotiin toinen isä+lapsi yhdistelmä (nythän meillä on siis Tiuhti-isi ja Koikkis-lapsi)

Kovasti se nyt kuitenkin myynnissä on, jos löytyisi joku kiva koti johon se voisi muuttaa vaikka osaomistukseen näyttelykissaksi :p

Leo ojentelee

Lana ♥

Leo ja Mörkö

Pikku-Rukkanen eli Eve

Bertta

Bertan profiili

Koko kööri Emiliä lukuunottamatta, Emil nukkui omassa pesässään

1 kommentti:

minna kirjoitti...

Kyllä noi vauvat vaan osaa olla NIIN ihania, Mörkö_keiju mun oma lempparini :)