keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Riiviöt 9 viikkoa...

Niin se aika taas vaan menee... mennyt viikkoa ei ollut taas helpoimmasta päästä ja ilman ell keikkaa ei vältytty tietenkään :D

Viime to pennut alkoivat oksentaa ja ripuloida... ou nou. Pe haettiin sitten apua eläinlääkäriltä ja su iltaan mennessä alkoi ripulointi olla ohi. Taas mätettiin milloin mitäkin lääkettää nassuun niin että nämä osaavat jo ruiskun nähdessään juosta pää kolmantena jalkana karkuun.

Painot hujahti alas päin kuin uppoava laiva, nyt 9viikkoisina painot näyttävät kutakuinkin siltä että kaikki ovat yli 500g ja ainoastaan Leo on yli 600g eli romahdusta tuli ja reippaasti.
Nyt jos tämä loppuis tähän ja nämä pysyis luovutukseen asti terveinä, 2vko:n päästä pitäisi hakea eka rokotus...

Lola on myös siirtynyt nyt toisen kissalan omistukseen ja se tulee saamaan pentueensa kesän aikana, Esme sekä Mysti ovat myös poistuneet kasvatuksestamme, molemmat ovat siis kastraatti kuorolaisia. Pilkkua viilaten Mystin pallit jättävät huomen aamulla maallisen elämänsä mutta kuitenkin.

Muutama kuva pennuista tällä hetkellä, hirveästi niitä en viitsi kuvata koska meno on kuin formuloissa konsanaan ja lapset ovat aika säälittävän näköisiä isoine pömpöttävine vatsoineen kun massa ei ole levinnyt vielä muuhun kroppaan, meidän nälkämaan lapset :p

Mörkö-Keiju


Bertta laulaa: o sole mio...


Eve karjuu kun huiska ei tullut lähemmäs


Lana ja Emil

Roope-ukki vahtii lasten touhuja aidan toiselta puolelta

Lasten huone (me siirryimme sänkyinemme olkkariin evakkoon....)

1 kommentti:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Jösses mitä ipanoita, siis tosi loistavia kuvia :D

Harmi tuollainen sairastelu mutta sitkeitä kaveleita ovat ja kunhan lastentaudit on sairasteltu ja kasvettu isommiksi niin odotettavissa on kuvien perusteella varsin ilmeikästä ja meneväistä sakkia!!
<3