torstai 28. toukokuuta 2009

Pienet ilot...

Taannoisen PIROKin tuomarijaon aiheuttaman v*tutuksen jälkeen aukaisin tänään varovaisesti Ery-Sydin vahvistuksen.... se olikin turhaa ja pian meillä oli riemu ylimmillään :D

Voisiko parempaa jakoa taas toivoa, oikeasti!

Lauantaina Turo menee Raution Kristiinalle (JEE!!) ja veteraaneissa Natalia Sidorovalle.
Mukana olevista kasvateistani Mörkö-Keiju ja Pinkki menevät Henry Hornelin pöydälle!
Ja Leo LeppäPirkko pääsee sitten Kristiinan luo!

Sunnuntaina Turo sitten menee Natalia Sidorovalle mutta veteraaneista ei ole haisuakaan, ehkä sen sitten luettelosta näkee :D Mörkö-Keiju menee Rautiolle ja Leo Sidorovalle.

Toivoin kovasti Kristiinaa ja Henryä koska muut nelosen tuomarit ovat minulle ei niin mieluisia ja Sidorovakin on meillä tänä vuonna jo ollut, pahakseni en kuitenkaan häntä pistä koska hän ei niinkään kiinnitä huomiota Turon littanaan päähän... nuo itäblokin tuomarit tuntuvat tykkäävän siamilaisista oli ne sitten minkä näköisiä tahansa ;)

Sitten täytyy vähän korjata edellistä titteli hehkutus postaustani... Luna ei ole ensimmäinen kasvattini jolla on titteli vaikka niin hehkuttelin.... Tikka Ruotsissa saavutti CH-tittelin jo viime vuonna (olenpa minäkin kasvattaja kun en tiedä kasvattieni menestyksiä....), MUTTA summa summarun, Luna on ensimmäinen kasvattini jolla on TICA-titteli ja hieno onkin!!!

Kotona kaikki hyvin, Santtu kotiutuu hienosti ja hyvin ja ne ovat jo Emilin kanssa kavereita... ja joo Emilhän siis asuu nyt täällä meillä :p Täytyy laittaa pojasta kuvia kunhan tässä ehtii, se on sellainen Vili Vilpertti joka ehtii joka paikkaan sekunnissa eikä koskaan pysy paikoillaan!
Kauhean iso jättiläinen se on 5kk ikäiseksi pennuksi mutta minä tykkään, Koikkis on selvästi masiksessa kun talossa on uusi sininen, se ei tunnu nyt ymmärtävän että tämä uusi sininen on sille varta vasten ostettu :D Olenkin nyt sitten hengannut Koikkiksen kanssa ettei pieni aivan masennu ♥

Ei kommentteja: