maanantai 18. toukokuuta 2009

PIROK takana

Mistähän sitä aloittaisi?? Ehkä elämäni rikkain, kauhein, kiireisin ja ihanin näyttelyviikonloppu takana :D Tälläistä viikonloppua ei enää ikinä kiitos!

Lauantai aamu alkoi hyvin ja mukavalla tunnelmalla, lääpin läpi Roxetet Lalan ja Afrin ja mamma Pinkin, hieno perhe ♥ Kävin noutamassa Dinon ja sen jälkeen menikin sitten päivä mustaksi... siitä sen enempää nyt tänne kirjoittamatta kissa ei tullut paikalle siinä kunnossa kun sen toivoin ja muuta mukavaa...

Sitten aloitettiin odottaa tuomarointia ja päästiinkin mukaan oikein kaaokseen :D Lone Lund teki nelosista rinnakkaista ja tämä sitten aiheutti pienen juoksupyrähdyksen kun piti rinnakkaisen lisäksi huolehtia kissoja sekä Michaelin että Irenen pöydälle, onneksi mulla oli apuna Kirsi ja Hanne koska kun minä törötän Michaelin pöydällä Pinkin kanssa halusi Lone ehdottomasti ottaa kastraatti urosten TP:t ja mullahan sinne meni Turo ja Roope :D Kaaosta kaaoksen perään kun huollettavana oli Nalle, Roope, Turo, Afri, Lala, Dino ja Pinkki.... missä lie Sara hurjasteli kärryineen :D (vitsi, siellä se rexien kanssa nökötti arvosteluissa)

Noh summa summarun, kaikki saivat mitä pitikin ja vähän extraakin tuli :)
Setä Kiisselillä oli ehdottomasti lauantaina hyvä päivä ja possun punaiset sydänlasit silmillä koska Turon sertti irtosi sekunnin mietinnän jälkeen, pääkin oli vain " a LITTLE bit flat" kun se RUROKissa oli "very very flat head on the top" :D eli CAPS tuli että napsahti ja mulla oli loppu päivän sitten typerä virne naamalla, anteeksi siitä kanssa kilpailijoille :D TP:ssä hävisimme toiselle Lilalle eli Kaapolle (FlyAway Def Leppard), Kaapo vei voiton myös sunnuntaina :)

Kanelilapset Lala ja Dino saivat hienot arvostelut myös Michaelilta, tykkäsi tytöstä enemmän pään takia mutta Dinon luonteesta, se vain kehrää ja leipoo, hassu pieni mies ♥ Molemmat pyörähtivät TP:ssä mutta koska molemmilla on koukku rintalastassa (juu, Dinollakin sellainen on...ihanaa) niin menestystä ei ollut odotettavissa mutta se ei haittaa, olen hurjan ylpeä ipanoista ja arvosteluista.
Pinkille irtosi toinen CAC Michaelilta myös ja kutsu TP-valintaan, Pinkki olikin ainoa aikuinen naaras. Valinnassa sitten setä Kiisseliä mietitytti Pinkin lautasen kokoiset silmät ja nominointia jouduttiin odottelemaan...kyllä se sieltä sitten lopulta irtosi :) Paneelissa sitten Pinkki hävisi odotetusti Sakuralle (Quan Kawaii Sakura) mutta hienoa että neiti paneelissa pääsi käymään :)
Pinkki oli myös näyttelyn paras siitosnaaras kategoriassa 4!!! Hienoa!!

Irenellä oli sitten loppu osa meidän kissoista eli Roope, Nalle ja Afri.
Afri sai hienon arvostelun myös ja kutsun TP-valintaan, neiti on hurjan kaunis pikku likka, ihan yllätyin mutta positiivisesti :) Roope sai myös viimeisin kaivatun CAPIBin ennen Tallinnaa mutta ei kutsua TP-valintaan, Irenellä oli vaikeuksia löytää siitä täpliä ja väristäkään ei ollut ihan varma... tämän laulun olemme kuulleet useasti :D Mutta serti tuli, hyvä homma!
Nalle sai myös EX 1:n ja kutsun TP-valintaan eli kaikilla meni kuten piti!

Veteraaneissa Turo olikin ainoa vetsku uros ja näin ollen tulos oli VET 1, vertailussa hävisimme aivan odotetusti Liulle (Sultsinan Satumaa) mutta nyt on vetskuluokkakin Turon kanssa korkattu :)

Rinnakkaisessa Lone Lund ihastui ikihyväksi kanelilapsiin ja varsinkin Lalaan, Lala saikin Lonelta pienen lahjapussukan TP:ssä ollen Lonen päivän "kaunein" kissa :) Ihana pieni ele, mutta Lala on kaunis vaikka itse sen sanonkin. Myös Turo ihastutti Lonea kovin ja sai pusuja nokkaansa usean!

Lauantai alkoi olla ohitse... sitä ennen kuitenkin oli tehtävä päätös Dinosta, eihän rintalastakoukullista voi kasvatukseen antaa vaikka se oli viikko sitten jo muuttanut. Asia onneksi hoitui hyvin helposti ja yhteisymmärryksessä ja Dino muutti näyttelystä uuteen lemmikkikotiinsa. Voipa olla että sitä nähdään näyttelyissäkin sitten kastraattina ;) Uudesta kodista lisää myöhemmin kun tätä tekstiä nyt näyttää virtaavan :D

Sunnuntaina sitten ei enää juostu kun Sara laumansa kanssa ei ollut enää paikalla joten huollettavana oli vain Turo ja Nalle :)

Turolle irtosi CAPS myös Ireneltä ja Nallelle EX 1 Michaelilta :) Turo oli myös taas VET 1 uros Michaelilla mutta hävisi Liulle vertailussa.

Kaikki saivat mitä piti ja Pinkin TP oli sitten se vähän extraa :) Olen vallan ylpeä viikonlopun saldosta kaikin puolin, kaikki käyttäytyivät hyvin ja hienosti ja saivat loistavat arvostelut!
La Dino muutti tosiaan uuteen kotiin ja sunnuntaina Lala lähti Hesaan Annen ja Vilman (Feanorian American Doll) kaveriksi, nyt on siis kaikki Roxetet lentäneen maailmaan, kaksi BeeGeetä tuossa vieressä vielä kykkii mutta pian nekin ovat pois!

Tallinnan vahvistuskin tuli ja la Roope menee Noskovan pöydälle ja mun täytyy muistaa ottaa kontra koska Noskova on antanut Roopelle jo yhden CAPIBin Kuopiossa! Su Knyova saa tutkailla Roopea ja kun reissu on ohi meille saapuu jotain sinistä ♥

Alla muutamia Pekka Savolaisen ottamia kuvia kissoistani PIROKissa :)

Roope

Turo hurmaan Lonea

Nalle on jo iso jätkä

Irenen tutkailee Nallea

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Huh, on siinä ollut sulla ohjelmaa! :D

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon, teillähän meni aivan upeasti! Olisin tullut morjestamaan, mutta arvaas mitä - en tiennyt kuka olet =D Siis miltä näytät. Kun teitä pyöri kuitenkin useampia samojen kissojen ympärillä :) Onnea joka tapauksessa koko hienosti menestyneelle konkkaronkalle :)