tiistai 26. toukokuuta 2009

Tallinna takana

Katotaan mitä tästä kirjoituksesta tulee, allekirjoittanut on edelleen kivassa flunssassa, rohina on kova ja tärinä vielä kovempi... älkää siis välittäkö kirotushäröistä jos niitä tänne pukkaa :D

Mun matka siis starttasi Kuopiosta perjantaina jo klo 11.10 kun hyppäsin bussiin jolla pääsin varkauteen. Olimme Roopen kanssa Varkaudessa puoli 1 ja siitä huristelimme sitten Hannelle. Oli ihan hyvä koska Roope sai tehtyä kuitenkin pissan vessassa ja vähän jaloiteltua.

Varkaudesta lähdimme Hannen kanssa vaille puoli 2 eteen päin kohti Jyväskylää josta Saarikosken bussi noukki meidät kyytiin klo 15.30 ja matka kohti satamaa saattoi alkaa.

Roope ei matkan aikana tarvinnut vessaa vaikka sekin hiekkoineen oli mukana, laivaan päästyämme herra sitten toimitti tarpeensa, söi ja painui unille. Lauantai aamuun emme heränneet niinkään virkeinä... käytävässä mölisseet ihmiset murisuttivat Roopea vähän väliä ja itse meinasin tehokkaan ilmastoinnin vuoksi jäätyä sänkyyni kiinni, unta tuli vedettyä ehkä 2-3h koko yönä...

Näyttelypaikalla olikin sitten Aljona odottamassa Santun kanssa ja ell jonosta päästyämme pystytimme oman telttakylän pystyyn ja parkeerasimme itsemme siihen. Aljonan lähdettyä tutkailin pientä uutta sinistä tovin ja kovin olin tyytyväinen näkymään, pitkä häntä, vihreät silmät, iso jötkylä kaiken kaikkiaan ja hirmuisen herttainen surisija.

Arvosteluissa Roope sai Elenalta sertin ja pusuja ja muistin pyytää kontran!! Sen kirjoitti Martin Kabina täysin mutkitta, tykkäsi myös Roopesta kun kävimme näytillä :) Kutsu TP-valintaakin tuli mutta siellä hävisimme Pinokin kissalan tikettipojalle (vaan kun en muista oliko se nyt Hesperos vai Hercules...). Santtu kävi myös Elenalla ja sai hirmuisesti kehuja, tuntuivat tuomarioppilaan kanssa tykkäävän, niinpä Santtusen tulos lauantaina oli EX 1, TP, KPP ja Roope CAPIB, IP!!

Lauantaina hotellissa iskin muitta mutkitta pojat samaan huoneeseen ja siitähän se ralli kirjaimellisesti alkoi, ei ollut suhinoita ja murinoita vaan formulat.... tuli sitten nukuttua taas huimat 4 tai ehkä jopa 5h, huoh.

Sunnuntaina sitten Knyova arvosteli molemmat ja olihan rahan hukkaa sekin, en saanut mitään irti kun tuomari ei puhu ja arvostelu on Saksaksi... hiihoo. Roope sai kuitenkin sertin ja kutsun TP-valintaan jossa tällä kertaa voitto meni Pinokin siniselle pojalle, hyvä siniset!! Santtu oli EX 1, TP ja KPP että ei kauhean turha reissu kuitenkaan.

Kotona Kuopiossa olin maanantaina klo 06.35 ja takana nolla tuntia unta.. olin kuulema kuin kävelevä zombie! Maanantai menikin nukkuessa melkein kokonaisuudessaan.

Santtunen on hiippaillut pitkin kotia uteliaana, ainoastaan koira on kauhean pelottava kokemus.

Laitan joitain kuvia myöhemmin, nyt alkaa taas kuume pukata päälle ja väsy viedä voiton joten taidan mennä Emilin ja Bertan viereen köllimään!

Ei kommentteja: