tiistai 1. kesäkuuta 2010

Teletapit 3vko:a

Ja mukana vihdoinkin vähän yksityiskuviakin :)

Kakaralauma täyttää siis näinä päivinä 3vko:a ja meno on sen mukaista! Pesästä tullaan yli vaikka kuinka yrittäisit virittää siihen estettä ja pesässä mennään kuin formuloissa konsanaan, tästä johtuen painot sitten totta kai sahaa taas ees taas, plus miinus pari grammaa sinne ja tänne, välillä nousee ja sitten laskee. Kaikki lapset ovat reippaita ja riehakkaita pusuneniä, syövät pullosta jos on nälkä ja könyävät syliin sillä sekunnilla kun pentupesän ääreen istahdat.

Kovasti on tässä yritetty nimetä lapsia jotta niitä tulisi kutsutta muutenkin kuin: Teletapit, Riiviöt, kakarat, ipanat, kauhujengi tai pirulaiset, viimeisin nimitys tulee ihan siitä kun lapsilla on alkanut hampaat puhjeta ja ne tietenkin kokeilevat hampaitaan kaikkiin oli sitten kyseessä sormi tahi varvas, auts!

Lapsien työnimet siis ovat seuraavat: Evan lapset: Niisku, Hani, Vauhti, Kirppu, Peikko, Piggy, Roni ja Siru, Roosan lapset: Tauno, Mauno, Saimi ja Saana :) Roosan lapsilla on virallisetkin nimet valmiina mutta ne julkaistaan hieman myöhemmin kun selviää kuka ottaa kenetkin ja mikä nimi istuu kellekkin ;)

Alla kollaasit laumasta, ensimmäisessä paketissa Roosan lapset, yläkuvissa pojat ja alhaalla tytöt, kuvat saa isommaksi klikkaamalla niitä.

Roosan lapset, ylhäällä pojat, alhaalla tytöt

Evan lapset: ylhäällä pojat, alhaalla tytöt

2 kommenttia:

MissMisery kirjoitti...

Ai miten söpöjä vaaveleita! ♥

pirkko kirjoitti...

Ihanat lapset. Kohta alkaa meno, kunhan oikein reipastuvat. Mitä värejä on?