tiistai 6. heinäkuuta 2010

Ihana Kesä (NOT)

Onhan se kesä ihana asia mutta nämä viikon kestävät helteet vetää kyllä porukan aika finaaliin, eniten meillä helle vaikuttaa pentuihin, tämän viikkoo makkarissa on lojunut erinäinen kasa pieniä lammikoita joita kissanpennuiksi kutsutaan. Valitettavasti tämä helle myös vaikuttaa ruokahaluun ja sekä mammat että lapset ovat vähän nihkeitä ruokansa kanssa paitsi Leevi joka istuu aina raksukupilla tai jauhelihapöperön ääressä :D Tämä sitten luontaisesti aiheuttaa sen että painot rymyävät alas päin :/ Onneksi edes iltaisin suostuvat jotain mussuttamaan kun kuumuus hieman hellittää.
Vaikka kämpässä on kaikki räppänät auki ja pentuhuoneeseen viritelty verkko-ovi jotta ilma kiertää on täällä silti kuuma, tuntuu ettei edes noista sähkökäyttöisistä tuulettimista ole hirveästi apua...

Viikonloppuna oli Oulussa näyttely jossa paikalla Nalle ja Leo, Mörkö oli valitettavasti absi kun allekirjoittanut ei lähtenytkään reissaamaan vaan päätyi hoitamaan sairasta Emmeliä kotiin.
Mutta Nalle ja Leo pärjäsi hienosti, lauantaina Leo TP ja KP ja su Nalle sekä Leo TP ja paneelissa äänet 1-1...Henry kävi valkkaamassa sitten Leon KP:ksi :) Joten ei mikään turha poika tuo Leo!! Tulevana viikonloppuna karavaani kulkee kohti Vantaata ja URKin näyttelyä johon vien Hannelta Mystin ja Mörön, omat jää kotiin :)

Viime viikolla Paula kävi kuvaamassa lapsia ja tuli siinä sivussa varanneeksi tuon meidän Armaksen josta tuleekin uudessa kodissa Mauno joten nyt olisi sitten kaikki kakarat kotinsa löytäneet!

Kuva: Paula Martiskainen

2 kommenttia:

Paula Martiskainen kirjoitti...

Eli Jenni saa taas kerran jättiläiskokoisen kollin jolla on loputon ruokahalu. :D

Outi kirjoitti...

Ihana pentupaljous. :) Mutta kyllä tosiaan helle verottaa pentujen syömähaluja ja kuntoa. Meillä Adan pienin nukkui pois...