perjantai 6. elokuuta 2010

Uutisia!! Uutisia!! iloisia sellaisia :)

Näiden uutisten kertomista on odotettu kuin kuuta nousevaa ja vihdoinkin ihan luvan kanssa saan asiasta kirjoittaa :)
Olen saanut seurata tämän ihanan tyttösen kasvua ja kehitystä todella paljon ihanan omistajansa ansiosta ja olen ollut hurjan tyytyväinen siihen mihin suuntaan neiti on kehittynyt, totta kai aina voisi olla jotain enemmän ja paremmin mutta iso kokoinen, suoran profiilin omaava sinisilmä kelpaisi myös minulle, ja tottahan kaikki tässä vaiheessa tietää että puhumme nyt Berttasesta eli GIC DeLaSoul´s Boogie Child, SYS n 03 :))

Kun me paahduimme kuumassa URKin näyttelyssä heinäkuun alkuviikoilla vietti Berttanen elämänsä ensimmäisiä treffejä ja vaikka alkuun näytti siltä että treffit ovat katastrofi alkoikin pian tapahtua ja sitten jäätiin odottamaan!!

Olen kuullut ja nähnyt Hannalta kuulumisia Berttasen mahasta ja tisuista ja viime viikonloppuna SUROKin aikaan alkoi todella vahvasti näyttää siltä että jotain siellä masussa on !!!!!

Niinpä olen enemmän kuin onnellinen saadessani kertoa että rakas Bertta on pieniin päin ja ensimmäiset Keskimaan lapsosen syntyvät hetimiten PIROKin näyttelyn jälkeen, isänä tällä pentueelle toimii upeasti toipunut ja hyvään kuntoon päässyt Mauro poika joten odotettavissa laikkuvauvvoja sitten aimokasa... Hannahan on sitä mieltä että pari riittänee mutta jos Bertta emoon ja Mummoonsa tulee se luku ei jää pariin... lähinnä 6-8 muksua voimme odottaa saapuvaksi hyvässä lykyssä :D

Kasvattajakin on ihan täpinöissään ja into piukeana asiasta, Berttahan on toinen kasvattini joka saa pentuja muille kuin meille ja aina nämä asiat pistävät jännittämään, Bertan kohdalla tämä tuntuu ehkä vieläkin tunteellisemmalta kun Bertta oli siinä ja siinä että jääkö kotiin vai ei ja sen pentueen kanssa tuli vietettyä niin intensiivisesti aikaa että niihin kiintyi kuin omiin sukkiinsa, mun lapset! :)

Nyt siis odottelemme ja toivomme että kaikki menee loppuun asti hyvin ja Bertta osoittautuu yhtä hyväksi synnyttäjäksi kuin äiteensä Eva sekä mummonsa Niah :)

Tästä lähdettiin, Bertta viikon ikäinen

Bertta kk vanhana

Tässä ollaan jo 2kk

Viikkoa ennen muuttoa Toukokuussa 2009

Ja helmikuussa 2010 tallinnassa Paneelissa!!!
KAUNIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!