maanantai 13. syyskuuta 2010

Kuvia ja Kuulumisia




Pentujen uusista kodeista on alkanut kuulua mukavia uutisia, pennut ovat tottuneet talojen tavoille ja tehneet uudet omistajansa onnellisiksi (toivottavasti !! ), myös kaikki kotia vailla olleet ovat vihdoinkin löytäneet uudet omistajansa ja viimeinen taisi tänään muuttaa Lauralta uuteen kotiinsa :)
Pentuja on mennyt Curlien seuraksi, Coonien seuraksi, Burman seuraksi sekä Venäjän sinisen seuraksi, Metri muutti yhdessä Lauran Hilkan kanssa joten sillä on samaa kategoriaa kaverina sitten! On ollut mukava kuulla että uusien kavereiden kanssa ollaan jo samaa pataa ja virtaa riittää, näin sen mennä pitääkin :)

Meillä on kotona hiljaista, toki VinkuVeikko tekee kaikkensa viihdyttääkseen meitä ja onnistuukin siinä hyvin, pieni tirriäinen. Seuraavia pentuja kuitenkin suunnitellaan jo ahkerasti, olemme hieman jutelleet jos ottaisin Yumin luokseni tuolta Erystä ja astuttaisin sitten seuraavaksi, Yumi on juossut ahkeraan ja myös merkkaillut joten on ihan reilua välillä ottaa se tänne pissaamaan ja saa Hanna tilaa pennuille sekä muille pentuprojekteilleen sitten :) Yumi palaa Hannan luo heti kun pennut ovat sitten luovutusiässä ja jatkaa siellä kasvatuksessa oman aikansa. Myös Roosan astutusta on suunniteltu mutta toivon sen venyvän ensi vuodelle, Aapo kovasti kyllä jo kuivaharjoittelee joten saapa nähdä kuinka käy!!
Nyt kuitenkin ensi sijalla ovat Yumi ja Anni, jospa saataisiin loppu vuodeksi sitten pentusia :)

Seuraava näyttely mihin meiltä kotoa joku lähtee on Marraskuun TUROK jossa on nelosten oma erkkari, olen viemässä sinne Aapoa sekä Maxiä pelkkään vetsku luokkaan, vähän kutkuttaisi viedä myös Santtu sinne valmistumaan Grandiksi mutta se riippuu ihan rahatilanteesta. Mukaani lähtee Paulan pojat Vauhti ja Mauno Armas eli ei sentään ihan tyhjin käsin olla!!
Aloitin tänään koulun ja mies täysin uudessa työssä niin on ollut tässä viimeinen kk vähän hektistä ja tiukkaa kaiken suhteen mutta nythän se alkaa sitten helpottamaan ;)

Käyn kuitenkin Eryssä jonne tietojeni mukaan on sekä Alli että Onni ilmoitettu joten pääsen morjestamaan kasvattejani ja myös Piggy on tulossa Hannan kanssa :))

Vauhti ja Mauno Armas yhdessä Priita koiran kanssa
Onni ja DeLaSoul´s tuotantoa v. 2007 Unski

Senna eli nykyään Nelli ja Silkki burma

1 kommentti:

Fiina kirjoitti...

TUlin nyt ekaa kertaa vilkaisemaan tätä Blogia..! Tosi hienot sivut. Oletteko itse osanneet väkertää noin mahtavan ulkan? Vau! Tekisittekö niitä kenties 1 kpl tilauksesta..?