sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Mitään maailmaa järisyttävää ei ole tapahtunut mutta kirjoitellaan nyt tännekkin jotain ettei ihan kuollutta ole ja hieman on tuolta Keskimaan suunnalta painostusta ollut että jotain pitäisi kirjoittaa :D Mutta tottahan se on, inhoan itsekkin blogeja joita ei päivitetä!! :D vähintään siis joka toinen päivä :D

Annin tiineyttä on nyt takana 2vko:a ja mielestäni pentuja olisi odotettavissa mutta käymme varmistamassa tämän ensi perjantaina ultralla, samalla ultrataan siis kohtu ja katsotaan on mätää, tämä siis ihan vain varotoimena kun siellä kuitenkin on ollut se tulehduksen alku :)
AB kuurihan siihen syötiin ja sen jälkeen ultrattiin tyhjäksi mutta aina ei voi olla tarpeeksi varovainen. Anni on luonteeltaan hieman muuttunut ärtyisäksi hetkittäin josta olen lukenut että pullat voisivat olla uunissa, myös ihmisten lähellä Anni viihtyy tiiviimmin mutta muut kissat sitä ajoittain nyt ahdistavat.... toivoisin kovasti pentuja taloon kun pentukuume on karmaiseva eikä Yumi näytä yhtään siltä että se tämän vuosisadan puolella juoksisi eikä kyllä Roosakaan :D

Ja koska pääsin tällä yksi ilta jo hempeilemään mahdollisilla joulupennuilla onkin selvää että nimiteemakin lapsille jo löytyi, yleensähän nimeän pennut jonkun artistin tai bändin mukaan mutta nyt tehdäänkin näistä lapsista sitten joululauluja !!! rikotaan vähän kaavaa mutta vain hetkeksi ;)

Nyt on kovasti ollut tapetilla kategoriamme terveys ja tämähän on vain hyvä asia, liittokokouksessa ehdotetaankin kategoriallemme PRA-testausta, toki tämähän on vain suositus eli halukkaat testaavat ja osa ei :/ Itse kuulun siihen joukkoon joka aikoo testata ja testipaketit onkin Australiasta jo tilattu! yhden testin hinta on 25e joten ajattelin aloittaa ensin siitoskissoista ja ajan kanssa meinaan myös testauttaa nuo kastraatti kerhon jäsenet. PRA on siis verkkokalvon rappeuma jota on yleensä tavattu abyillä ja sompuilla mutta nyt myös omassa kategoriassani ja sen pohjalta tuo suositus onkin liitossa ehdotuksena liittokokouksessa, kovasti olen sitä mieltä että ehdotus läpi vain!! Ensi viikolla siis pistetään testit Yumista, Annista, Roosasta ja Aaposta menemään ja jäädään odottelemaan tuloksia :)

Olen testannut kissalassamme perus siitostestien (Felv, Fiv, Sieni sekä veriryhmä) lisäksi mm. Giardiaa, Klamydiaa, Calicia ja Herpestä sekä kerran myös Toksoa, myös DNA-testejä meiltä on tehty mm. kanelin kantajuuden ja naamiogeenin kantajuuden selville saamiseksi, Hannes Lohelle on myös lahjoitettu verta geenipankkiin sekä annettu lupa käyttää mahdollisesti arkistoista löytyviä näytteitä joita aikoinaan on Tirri Niinille lähetetty! Nämä ovat arvokasta tietoa ja verinäytteen otto kun ei kissaa tapa saati kauheasti koske niin mielestäni jokainen voisi näytteen kissastaan otattaa ja lähettää Hannekselle, olipa kissa terve tai ei niin näyte on tärkeä !!!

Mutta niin on tärkeä myös tämä pieni otus alla olevassa kuvassa ;) Hän on siis Jaakko poika Keskimaasta!! Meidän uusi pieni termiitti joka vielä asuu kasvattajansa hellässä huomassa joulukuuhun saakka jolloin toivottavasti saisin sen sitten kotiin.... ehkä.... kai.... toivon niin :D
Jaakko on siis Bertan lapsukaisia ja Hyvin Tärkeä !! Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen tästä pörröotuksesta Hannalle!!!

1 kommentti:

pirkko kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen viiksimies ;)