torstai 16. joulukuuta 2010

Joululaulut ovat täällä !!

Joululaulut ovat siis vihdoinkin syntyneet!!! Virallinen syntymäpäivä kolmikolla on 14.12.2010 :)

Kuten arvelin tämäkin synnytys meni taas yötöiksi, voisiko joskus joku synnyttää ihan ihmisten aikaan kuten Roosa viimeksi??? Silmät ristissä on mukava avustaa ;)

Anni parkaisi ensimmäisen kerran kevythäkissä vähän ennen klo 01.00 saaden Eddien lentämään pesästä kauhistunut ilme kasvoillaan ja säntäämään koko kissalauman katsomaan mikä hätänä, tämän seurauksena sitten lähdettiin Annin kanssa kohti makkaria jonne Anni jäikin sitten levottomasti vaeltamaan kun minä lähdin toimittamaan iltatoimia ja keittämään kahvia (nämä yösynnytykset ovat ainoa kerta kun suostun kahvia juomaan!!).
Vähän ennen klo 02.00 alkoi tapahtua ja ensimmäisen pennun häntä sojottikin melkein parin tunnin ajan mamma paras pyllystä :( Synnytys oli vaikea kaikin puolin ja kipeää se teki, vihdoinkin vetovoiman avulla saatiin ensimmäinen pentu ulos, mies silitti vatsaa ja auttoi ponnistamaan ja minä vedin. Onneksi kakaran toinen takajalka luiskahti ulos joten ei tarvinnut suoraan hännästä vetää, sieltä tuli OSH ns tyttö 105g häntä edellä takajalat tiukassa paketissa saadeen sitten mammansa analitkin tyhjenemään.

4h levoton tauko jona aikana nätisti sanottuna koko sänky värjääntyi punaiseksi ja pieni savulikka lämmitteli villasukan sisässä fleecepeiton alla, Annia ei vähempää kiinnostanut eikä se synnytyksen aikana tehnytkään muuta kuin ponnisti lapset maailmaan ja söi jälkeiset.
vaille klo 06.00 sitten ponnistettiin taas ja tällä kertaa pää edellä saatiin ulos OSH es 24 poika 119g, täysin vaivattomasti se tuli ja heti jälkeisten perään näin seuraavan sikiöpussin joka kuitenkin katosi kun Anni ei jatkanutkaan ponnistuksia. Veli pääsi siskonsa seuraan villasukkaan ja aloin anella josko se kolmaskin tehtäisiin ennen puolta päivää, tässä vaiheessa väsymys oikeasti painoi jo niin pahasti että en oikeastaan tiennyt onko aamu vai ilta. Mieheni kello soi sitten vaille 08.00 ja heräsin itsekkin siihen lattialta, samalla kellon soimalla Anni alkoi ponnistaa ja saatiin se kolmaskin sitten maailmaan, perä edellä tuli OSH c 03 poika 121g, vatsan koosta olin varma että siellä vielä joku on ja Anni oli edelleen levoton, hetkeksi se kuitenkin rauhoittui tutustumaan lapsiinsa ja minä itsekkäästi päätin kömpiä unille edes hetkeksi!!

Tätä rauhattomuutta sitten kestikin... muutama päivä jona aikana kävimme myös ell kun vatsa oli edelleen suhteellisen pinkeä ja pallomainen, paljon ilmaahan siellä sitten oli ja vuotamatonta verta, ihmettelinkin miten loppu synnytys olikin niin siisti. Ell neuvosta sitten levolacia ja cuplatonia mammalle ja siitä se sitten lähtikin, haju on aika mahtava makkarissa mutta maha on nyt palautunut normaaliin mittaan ja turhat veretkin olemme saaneet vuodettua pois, nyt alkaa Annikin hiljalleen nauttia mammana olosta vaikkei tuo vieläkään mikään ihanne mamma ole.

Lapsien painot nousevat hitaasti mutta varmasti, alas päin eivät ole vielä notkahtaneet ja olenkin varsinkin pojille antanut pullosta maitoa ja se tuntuukin kelpaavan, likka suhkaa jos suuhun tarjoaa muuta kuin tissiä ;) Päivät Anni suostuu lapsien kanssa olemaan mutta yöt sen täytyy saada olla mieheni kainalossa, oman väsymyksen takia en ole alkanut tästä kinastelemaan joten syötän lapset ennen nukkumaan menoa pullosta ja kun kuitenkin yöllä kerran pari herään niin olen antanut pullosta ruokaa jos mamma ei ole lapsien luona :)

Mutta niin on saatu maailmaan meidän joululaulut ja nyt vain toivotaan että kaikki menee jatkossakin hyvin ja lapsista kasvaa isoja ja hienoja kissoja! Nyt aletaan odottamaan Roosan lapsia ja seurata jännityksellä millaisia mukeloita pesässä olijoista kasvaa!

Viuhti OSH c 03, Myy OSH ns ja Tiuhti OSH es 24

1 kommentti:

Elina V. kirjoitti...

Suloiset pikku laulut, vaikka aika hurjalta kuulostikin tuo synnytystarina. Kaikkea hyvää pikkuisten jatkoon!