maanantai 20. joulukuuta 2010

Lapset viikon vanhoja !!

Meidän joululaulu kolmikko on jo viikon vanhoja !! Nopeasti se aika vain menee :) Jokainen tuplasi painonsa ja jokainen on terhakka pieni kissan alku! Anni on löytänyt sisäisen mammansa ja lapsilla onkin oikein hyvä mamma :)

Lapsilla on myös työnimet sekä viralliset nimet, nyt vain toivotaan että lapset kasvavat seuraavat 11vko:a reippaasti ja voivat muuttaa maaliskuussa sitten omiin koteihinsa... saako alkaa nyt jo ikävöimään saako??

Lapset ovat siis nimeltään Suzy Snowflake aka Myy eli pentueen ainoa tyttö, mustasavu pieni kiukkuaja joka suhkaa jos siihen yhtään koskee, hassun hauska totinen mutrunaama.
Polar Express aka Viuhti on lilavalkea lehmäpoika joka hyvin todennäköisesti ei todellakaan ole hopea mutta koska hopea kehittyy hitaasti en lyö väriä vielä lukkoon ;) Viuhti on ihan hurrrrrja kiljukaula ja se kiljuukin kuin päätä leikkattaisiin aina kun punnitaan tai siistitään vähän ulkonäköä, kunnon mamman poika :D
WinterWonderland aka Tiuhti on sitten meidän "ollakko creme vai punainen" :) Syntyessään punainen, kuivaessaan selvä creme ja nyt viikon iässä siltä väliltä... hopea se ainakin on ja täplikäs mutta creme vai punainen? Onneksi on vielä viikkoja aikaa päättää ;) Tiuhti on pennuista ainoa joka ei hätkähdä yhtään mitään, se vain tahtoo nukkua pullean pienen maitovatsansa kanssa pesässä, ihana poika!!

Koska bloggeri päätti heittäytyä vaikeaksi eikä antanutkaan ladata kuvia niin tässä on poikien kimppakuva :)

************
Mielenkiinnosta kävin katselemassa Hannes Lohen geenipankki juttuja ja huutelisin nyt kaikkia neloskategorian ihmisiä lähettämään näytteitä Hannekselle, hävettävän vähän niitä on projektiin kertynyt :/ OSH 29, SIA 20, OLH 4 ja BAL 9 .... itse olen antanut näytteen aina kun käymme esim. jonkun kanssa verikokeessa tai felv ja fiv testeissä, siihen ei suurta putkea verta tarvitse ja samalla näytteenotto hetkellä sen ottaa kuin muutenkin !!
Lisätietoja tilastoista ja näytteiden määrästä:

Ei kommentteja: