maanantai 27. joulukuuta 2010

Muksut 2vko:a, Roosalla jäljellä 2vko:a

Viime yönä tuli 2vko:a täyteen lapsilla, muksut kasvavat hurjaa vauhtia ja jokainen niistä on jo yli 320g, isoimpana Tiuhti 390g :D Joten tästä voimme päätellä että mammalla riittää maitoa ja se on hyvä juttu!

Lapsista on alkanut paljastua pieniä luonteenpiirteitä, pojat ovat kumpainenkin ihan hurjia mammanpoikia ja siinä missä Myy tyty tutkii ja huitelee menojaan tyytyvät pojat lussuttamaan tissiä ja olemaan tukka pystyssä jos niitä vähänkään koskee :D

Lapset pääsevät päivittäin viltin päälle sänkyymme tutkailemaan ja avartamaan maailmaansa ja Myy yleensä tutkiikin ekana mihin nyt mentiin, sen jälkeen se hoippuu kainaloon, kellahtaa kumoon ja alkaa rutisemaan, sitä täytyy rapsuttaa masusta tai korvan takaa ja koko ajan kuuluu tasainen rutina pienestä! Sanomattakin selvää että pojat ovat yhdessä mytyssä joko mamman tissillä tai peiton kulmalla ja kiljuvat välillä vasta lauseita sille etteivät ole pesän suojassa! :D

Lapsista on tullut ihan hurjan ihania ja rakkaita, olen hämmästynyt kuinka helppoa tämä onkaan taas ollut, kun on välissä siis ollut muutama mahdoton tehtävä ja kädet on ollu täynnä jos minkälaista puuhaa, toivottavasti näin menee loppuunkin saakka.

Sinänsä on hyvä että Annilla tuntuu maitoa riittävän, Roosalla kesti viimeksi hetken ennen kuin maitohanat aukenivat joten jos tulee oikein tiukka paikka parin viikon päästä katsotaan josko Anni hoitaisi ottolapsia sitten hetken. Toivotaan kuitenkin että Roosa handlaa tämän pentueen nyt hieman paremmin ja varmemmin kuin viimeksi, onhan sillä nyt jo hiukan kokemusta ;)

Roosalla on siis H-hetkeen 2vko:a enää jäljellä, massu ei suuren suuri ole, samaa kokoluokkaa kuin viimeksi joten 4 mukeloa minä sieltä maailmaan odottelen! Kunhan vain kaikki menee hyvin !!!

Alla joululaulujen 2viikkois kuvat!

Viuhti, OSH c 03 poika

Tiuhti, OSH es 24 poika

Myy, OSH ns tyttö

1 kommentti:

Emmi T kirjoitti...

Todella suloisia vauvoja teillä. :)Peukkuja Roosalle viimeisille viikoille.