keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tästä se TICAilu alkaa....

Nimittäin pitkän pohdinnan jälkeen ja monen kuukauden vatvomisen jälkeen oli oikeasti aika tarttua härkää sarvista ja lähteä myös mukaan TICAan, oikeastaan tämänkin sysäyksen eteen päin antoivat kissat ;)

Nimittäin Roosa juoksi tuossa hetki sitten mutta Roosan sulhoksi kaavailtu Aapo olikin hommissa ihan muualla :D ja nyt Aapo ei saa ketään astua ennen kuin saadaan sille naimalupa joka venyy helmikuulle.... niinpä tyrkkäsin sitten Eddien yksiin Roosan kanssa ja saman tien täyteltiin kasvattajanimihakemus TICAan.
Syy on siis ihan puhtaasti se että Eddietä ei ole Fife rekisteröity eikä sitä tulla koskaan sinne rekkaroimaankaan koska Fife ja Suomen Kissaliittoo vaatii enemmän kuin kerran käytettävältä kasvatuskissalta avoimenluokan tuloksen ja jokainen joka tietää meidän Eddien tietää myös sen ettei sitä kissaa voi näyttelyyn tuoda .... onneksi pelastuksena on sellainen kattojärjestö joka tuollaisia tuloksia ei vaadi!

Niinpä tässä on täytelty erinäinen määrä erilaisia papereita, siirretty kissoja minun nimiini paitsi Roosa ja haettu miehelle omaa nimeä TICAan :)) Sitä odotellessa.

Roosan ja Eddien lapset tulevat siis olemaan TICA pentuja, ensimmäisiä sellaisia meidän kissalasta! Pentujen syntymäaika osuu kk myöhemmäksi kuin Annikin eli 15.01.2011 tienoolla pitäisi lehmävauvvoja olla tulossa!!

Alla mamma ja mamman jouluvalot!!


Ei kommentteja: