torstai 13. tammikuuta 2011

Ei tänne kummempaa

Pieni päivitys vain kun on kyselty kuulumisia, meillä edelleen ollaan ihan hukassa (tai lähinnä allekirjoittanut) Esmen yhtäkkisen pois menon vuoksi ja voin sanoa ihan suoraan että yksikään kissa-asia ei juuri nyt kiinnosta tippaakaan, ikävä on ihan kamala ja ihmettelen jo itsekkin etten ole tältä itkun määrältä vielä kuiva korppu.

Pennut voivat kaikki hyvin ja pulskasti ja niiden kanssa yritänkin tsempata sen minkä voin ja ne tuovatkin oman kortensa kekoon :) ovat varsin hauskan näköistä porukkaa!

Kävimme myös viikko sitten Helsingissä josta laitan paremmalla mielellä sitten parempaa postausta, sitä voi joutua odottamaan kun en luultavasti saa Esmeä mielestä ennen Eviran kirjettä......

Roosan pentuja odotamme syntyviksi hetkenä minä hyvänsä, pentukuulumiset varmasti päivittyvät facebookkiin nopeammin kuin blogiin, pahoitteluni siitä jo etukäteen, elossa siis olemme mutta minä ainakin ihan hukassa, kukaan ei tuo hiirtä heitettäväksi, kukaan ei istu sylissäni vessassa (tämä oli minun ja Esmen oma hetki!!), kukaan ei kiroile eikä marmata, kukaan ei katso isoilla sinisillä silmillä eikä kukaan pure käsivarresta jos sitä ei huomata... olen itsekkäästi jemmannut Esmen lelut muilta piiloon ja yritän vain ymmärtää ettei Esmeä enää ole..

Palaan siis blogin ääreen kun siltä tuntuu.

Ei kommentteja: