torstai 30. elokuuta 2007

Kuulumisia :)

Tällä hetkellä meillä ei tapahdu mitään kovin ihmeellistä.. kävin poikien kanssa näyttelyssä Vantaalla ja siitä juttua löytyy sieltä näyttelyblogista :)

Pennut kasvavat hienosti ja riekkuvat sen minkä itsestään irti saavat.

Kerma on alkanut hieman jäädä alakynteen pojille mikä huolestuttaa minua suuresta koska Kerma on oikeasti meillä se joka pomottaa mutta nyt se antaa poikien nakella itseään miten sattuun ja joudun useasti yöllä "uhkailemaan" jätkiä vesipullolla kun Kerma urisee ja murisee jossain nurkassa johon se on ahdistettu. Kaikista oudointa on että sitä "kiusaamista" ei tapahdu vain yhden toimesta vaan siinä on yleensä sitten koko jengi mukana: Tiuhti, Roope ja Koikkis.. Pikkunen nyt vain yrittää sitä kovasti astua mutta sen tilanteen Kerma vielä hallitsee :D

Tuo Koikkis minua eniten kummastuttaa kun se oikeasti on sellainen mamman poika eikä tapa edes kärpäistä... ehkä se on nyt niiiiiin olevinaan kun se saa paljon reissuaikana itselleen huomiota ..

Kerma on myös ruennut tulemaan syliin hyvin useasti ja se on alkanut viihtyä sylissä, yleensä ennen se ei halunnut olla sylissä eikä se pitänyt siitä että sitä lääpittiin.

Noh, pennut menevät pian rokotuksille niin vien Kerman tarkastukseen myös, päällisin puolin siinä ei ole mitään vikaa ja suunkin kurkkasin ja sekin on ok.. nyt on Feliway pörräämässä seinässä joten katsotaan onko siitä mitään apua!!

Ei kommentteja: