keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Pakkailua ja kissa treffejä ;)

Tänään olen kovasti yrittänyt pakkailla tulevaa viikonlopun näyttelyreissua varten vaan huonolta näyttää :D Boksit on jo kärryissä kiinni mutta muut tavarat on levällään kuin pommin jäljiltä.. kiire tulee taas kerran mutta tulkoot, pakataan huomenna hiki hatussa :D Onneksi muistin sentään Koikkiksen pestä sunnuntaina!

Tänään meidän Nuu tapaa sulhasensa <3 Nuu alkoi kuin tilauksesta juosta ja pika pikaa soitin sitten Lauralle että onnistuuko treffit Lilden kanssa miten pian!! Laura ihana rakas lähti tänään töiden jälkeen ajamaan Lilde boksissa Vantaalta Turkuun! Muutenkin tämä yhdistelmä on minulle kuin unelmien täyttymys ja varmaan koskaan en voi kiittää Lauraa tarpeeksi siitä että saan Lildeä käyttää!! Koska näistä nykyisistä Metun pennuista ei kukaan jää jatkoon niin olin jo ihan hukassa asian suhteen koska haluan säilyttää rakkaan Roopeni linjat kasvatuksessani (ihan selvennykseksi niin näiden nykyisten pentujen emo Metu on Roopen tytär). Lildehän on siis Roopen poika ja aivan ilmetty isänsä, suurena plussana Lildellä on vielä se että se kantaa kanelia <3 ja Nuuhan on myös kanelin kantaja ;) Nyt vain varpaat ja peukut pystyyn että pariskunta saa hommat hoidettua ja me saadaan lapsia tuossa alku talvesta!!

Niin ja nehän sitten syntyvät ja kasvavat siellä Turussa Tainan luona!

Nyt vain vielä odotellaan milloin Sani keksii täällä Kuopiossa alkaa juosta että se pääsisi treffeille Pikkusen kanssa...

Ei kommentteja: