lauantai 22. syyskuuta 2007

Kuulumisia meiltä ja maailmalta :)

Onhan taas viime kirjoituksesta aikaa kulunut, anteeksi siitä vaan on ollut hieman kiirettä kun edellisenä viikonloppuna oli ISROKin näyttely ja tämän viikon olen hujeltanut Kuopio - Nurmes väliä.. eikä kiire lopu siihen :D Tänään on Unskin uusi omistaja Jenni tulossa katsomaan lastaan ja huomenna sitten vihelletään mummilan suuntaan :)

Nuun tiineyttä on nyt takana 2,5viikkoa ja ensi viikolla voisi alkaa tuijotella tissejä siihen malliin että tapahtuuko niissä mitään.. toivottavasti tapahtuu :D Omat kakarat kävi maanantaina ekoilla rokotuksilla ja ensimmäisessä ell tarkastuksessa sitten sen rankan alun elämässään. Molemmat terveitä joka suunnasta ja Narinan nyppylä masussa oli kuin olikin napatyrä eli ei kasvatukseen menee molemmat naperot.

Meidän Maxin tytär Hava (Birregin Hava Apollonia) on nyt myös EC:n ja JW:n lisäksi DSM!!! Onnea Havalle ja kasvattajalleen sekä omistajalleen Reginalle :) Hava on kyllä nätti tyttö!

Päätin myös vihdoin millä kokoonpanolla lähden Turkuun.. otan mukaani Pikkusen ja Sanin, Esme menee uuden sijoituskotinsa mukana sinne ja kuulinpa juuri että Unskikin on mitä ilmeisimmin sinne lähdössä uuden omistajansa kera :) Mukavaa!!

Ei kommentteja: