tiistai 25. syyskuuta 2007

Häitä, Rekisterikirjoja ja riehumista

Onhan taas ollut työn täyteinen alku viikko.. siitä on pennut pitäneet huolen kun ovat tiputelleet milloin mitäkin milloin mistä ja uineet isojen kissojen CatIt juoma-automaatissa niin että sitäkin automaattia on tullut tällä viikolla pestyä enemmän kuin koskaan :D

Muksujen rekkaritkin saapuivat tänään, ei mennyt kuin 2 vko:a joten oli kyllä nopeaa palvelua :) Kiitos vain siitä rotukirjaajille!

Meillä vallitsee kotona tällä hetkellä myös pieni kaaos.. keittiössä asustaa lemmenpariskunta Pikkunen & Sani jotka päivän vihan jälkeen ovat alkaneet toisilleen lämmetä, en kauheasti usko siihen että siellä lapsia laitetaan vielä tällä kertaa alulle mutta jospa ne siellä nyt toisiinsa tutustuisivat ja rakastuisivat :)
Makuuhuoneessa asustaa sitten Hinku ja Lissu jotka siirrettiin keittiöstä evakkoon meidän makkariin. Pientä ahdistusta minussa aiheuttaa kun kaikki ovet ovat johonkin suuntaan kiinni mutta onneksi tätä ei kestä loputtomiin.

Narinalle ei ole vielä sitä oikeaa kotia löytynyt :( Unskilla sen sijaan on maailman paras koti odottamassa Jennin luona jossa pikku riiviötä odottavat myös Jennin kotikissat Taavi ja Mörri :) Unskia voi tulla myös rehvaamaan Turkuun marraskuussa kun Unski osallistuu Jennin kanssa elämänsä ekaan näyttelyyn!! Itsekkin lähden sinne Pikkusen kanssa ja uusi tyllerömme Esme tulee sinne sijoituskotinsa kanssa!

Ei kommentteja: