keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Morsiammen mätkimistä...

Näyttää kyllä tämä Pikkusen ja Sanin lemmentarina saavan uusia käänteitä koko ajan :D

2 ensimmäistä päivää Pikkunen oli sitä mieltä että morsianta täytyy mättää otsikkoon niin että ne vähäisetkin lyhyet karvat vain pölisivät, morsian parka ei oikein tiennyt miten päin olisi pitänyt olla kun mieli teki hirveästi mutta sulhanen oli kamalan väkivaltainen.
Yön erossa olon jälkeen Pikkunen olikin sitten sitä mieltä että tuo morsian onkin ihan kiva juttu = leikkikaverina *huoh* Pariskunta pisti leikiksi ja keittiössä olleet leluhiiret saivat kyytiä :D

Viime yönä Pikkunen ilmeisesti vihdoinkin tajusi olevansa mies koska aamulla oli kuivaharjoittelu käynnissä. Keskittyneesti ja hartaasti siellä harjoiteltiin vaan ei ainakaan vielä mitään sen suurempaa aikaan saatu.

Tällä hetkellä morsian joikaa miehen kaipuutaan ja kellii lattialla ja mitä tekee se mies?? Istuu tanakasti ruokakupilla ja SYÖ! Morsian ei voi tällä hetkellä enempää kiinnostaa vaan ruoka on nyt SE juttu!

Jäämme innolla seuraamaan ja katsomaan mitä tästä kehkeytyy, morsian on kyllä huomenna palaamassa takaisin kotiinsa joten voi olla että nämä treffit olivat tälläinen turpaan mättämis ja tutustumis treffit :D


Morsian pakkasi välillä epätoivon vallassa itsensä matkalaukkuun ja oli sitä mieltä että nyt saa riittää...

Ei kommentteja: