maanantai 3. joulukuuta 2007

Pentuja!!!!

Sanin pennut ovat vihdoinkin täällä!! Mamma tosin järjesti oikein kunnon yllätyksen meille... nimittäin siitä mahasta arvelimme tulevan ulos vähintään 5 - 6 pentua mutta kuinkas kävikään?
Pentupesässä köllii tällä hetkellä 3 hyvin tyytyväistä pentua, valitettavasti 1 pentu syntyi kuolleena.

Hieman synnytyksen vaiheita ylös laitettuna:

Poltot alkoivat klo 21.18 ja niitä kestikin jonkun aikaa kunnes ensimmäinen pentu tuli maailmaan klo 23.06. Painoa ensimmäisellä oli huimat 124g eli ei ihme että on mammalla tehnyt tiukkaa pusertaa tuollainen jötkylä maailmaan.

Toinen pentu syntyi sitten melkein tunti ensimmäisen jälkeen klo 00.03 ja painoa tuolla pennulla oli 122g, iso tämäkin siis.

Kahden elävän jälkeen Sani synnytti yhden kuolleen pennun klo 01.00, pennun sikiöpussi oli täynnä mätää, napanuora aivan hapero ja pentu oli täysin eloton. Sanikaan ei alkanut kiinnostua pennusta yhtään joten se oli selvä peli.

Neljäs pentu ja kolmas elossa oleva syntyi sitten klo 01.33 ja painoa tällä muksulla oli myös 122g eli määrän sijasta sani panosti laatuun ja painoon :D

Nyt kaikki pennut voivat hyvin ja ovat aamulla painaneet 134g, 133g ja 130g, eli hienosti menee!

Pentujan värit ovat hyvin suklaa voittoisia, 1 suklaakilpikonna, 1 suklaa ja 1 suklaa tai suklaakilpikonna, värit ja sukupuolet varmasti tarkentuvat tässä viikon aikana :)




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi IUH! Ei olisi pitänyt tulla kurkkimaan!! Jättipötköjä pentuja ja samanlainen huijaus kuin Fujillakin 8)

ONNITTELUT suklaisista vauvoista!!

Perditan jengi kirjoitti...

Suuret onnittelut upeasta suklaisen ihanasta triosta!