tiistai 29. tammikuuta 2008

Tiuhtin vuoro "sairastaa"

No niinhän siinä sitten kävi että kun poika "sairastaa" niin isäkin aloittaa..

Huomasin tuossa illalla että lavuaariin ilmestyy verta vähän väliä, syytin jo osoittavasti
Kaitsua mutta pienen tutkiskelun jälkeen tajusin että se onkin joku kissa joka käy siihen pissaamassa verta :( Kykin aikani vessassa vahdissa vaan eipä ketään juuri silloin pissattanut...

Kaitsu sitten totesi yhtäkkiä että Tiuhtihan harrastaa lavuaariin pissaamista useastikkin joten nappasin Tiuhtin syliin ja kopeloin sitä, huomasin että pippelin ympärys on veressä. Masua ja rakkoa se ei aristanut joten aloitin saman tien ab kuurin ja roudaan sen torstaina Paavolle, toki lähdetään päivystykseen heti jos kissa alkaa kipuilla.

Otan myös Tiuhtin ensi yöksi makkariin jotta voin seurata vähän että miten vaikeaa se pissaaminen tekee, tuolla se nyt kuitenkin leikkii lelu possullaan eikä ole tietävinäänkään asiasta mitään :) Höpsö kissa.

Aika kauan me näiden höröttimien kanssa säilyttiinkin ilman pissavaivoja, Turo tuli taloon v. 2003 joten 4v tässä ollaan pärjätty ilman tulehduksia tai kiviä... nytkin epäilen vain pissatulehdusta mutta toki kiviäkin voi olla, Paavo saa tsekata torstaina tilanteen!

Ei kommentteja: