tiistai 29. tammikuuta 2008

Elämää ei sen ihmeempää

Ahdistaa kun tämä flunssa ei lähde sitten kulumallakaan pois.. pitää kököttää kotona ettei tartuta töissä koko yksikköä samaan tautiin :p

Uudet kotisivut alkaa hiljalleen valmistua, jaksoin jopa tehdä edesmenneelle Narskullekkin sinne oman sivun :( Nyt siitä jo pystyy puhumaankin hiljalleen vaikka pitkään teki tiukkaa, sen verran ihana tyttö se oli ja vei totaallisesti kaikkien sydämet <3

Narskuhan siis jouduttiin lopettamaan 15viikon iässä FIP epäilyn vuoksi, 2pvä tuon jälkeen Narsku olisi muuttanut omaan kotiin mutta onneksi ei koskaan sinne asti päässyt.
Avausraportin mukaan Narskulla oli FIP jota taas meidän ell hieman kyseen alaisti kun kyseessä oli noin nuori kissa mutta kyllä kaikki ulkoisetkin asiat viittasivat siihen hyvin pitkälti: Narskulla oli nestettä vatsaontelossa todella runsaasti ja vatsa oli kuin ilmapallo, kuumetta oli myös hyvin reilusti koko ajan mutta kaikesta näistä huolimatta Narsku oli aina ihan hirveän reipas ja ihana. Hoitoina kokeiltiin sekä Diapamia että Kortisonia mutta lopetuspäätös oli lopulta helppo kun millään neulalla ei sitkeää nestettä vatsaontelosta saatu imettyä pois... oli aika päästää irti.

Narskun velipoika Mauno jouduttiin lopettamaan 6viikon iässä, avausraportin mukaan Maunolla oli pitkälle levinnyt yleistulehdus johon myös siskokset Kirppu ja Koukku sekä velipoika Toni kuolivat, kaiken kaikkiaan siis 7 pennun pentueesta meille jäi eloon 1 eli Unski joka porskuttaa onneksi reippaana eteen päin täyttäen pian 6kk (itse asiassa Unski on jo yli 6kk... ), 1 pennuistahan syntyi kuolleena. Voipi sanoa että siinä sitten oli maailman vaikein pentue ja ei ihan heti tehnyt mieli uusia pentuja mutta onneksi Sanin pentujen kanssa kaikki on nyt mennyt hyvin tähän asti!!

Hirveästi ei ole tuon Narskun jälkeen innostanut käydä näyttelyissäkään mutta Turusta oli pakko marraskuussa hakea Pikkuselle naimaluvat että pääsee seuraavaksi tapaamaan Miilan tyttöjä Espooseen ;) Nyt pienen tauon jälkeen meinataankin ihan kunnon joukkiolla lähteä Vaasaan Huhtikuussa!! Kotona ei ole kamalia muutoksia tapahtunut eli ollaan elelty ihan normaalia elämää eikä uusia tulokkaitakaan ole otettu, seuraavat sellaiset meneekin sijoituskotiin ;)

Ei kommentteja: