lauantai 2. helmikuuta 2008

Kissojen aktivointipäivä

Tänään onkin meidän kissoille riemua riittänyt monestakin eri asiasta :)

Aamulla kaivoin koiran aktivointipalloja 5kpl:tta kaapista ja työnsin niihin raksuja ja pistin lattialle menemään, aikansa kissat niitä tuijotti ja nuuskutti ja sitten tämä meidän Ruotsin ihme suklaanassu keksi että miten ne raksut saa sieltä pois ;) Pian samaan joukkoon liittyi myös Roope ja Texi, loput pullerot tyytyivät odottamaan vieressä kun kaverit teki kaiken työn :D Esme märisi välillä tyytymättömyyttään kun raksuja ei palloista tipahdellutkaan tasaiseen tahtiin...

Seuraavaksi oli vuorossa olohuoneen järjestely niin että kissoille saatiin lisää nukkumapaikkoja. Vanha Deltta puu muutti torstaina pois (IHANAA) ja tällä hetkellä ylöspäin pinta-alaa antaa vain Catmax, toinen puu on jo tilauksessa kun eihän tuosta yhdestä näille tarpeeksi ole tekemistä.
Roudasin partsilta sitten tuon koiran rikkinäisen kevythäkin (tuli verkko-ovesta läpi..) sinne Catmaxin juureen ja sisälle muutaman pesän, saavat kivan suojaisan nukkumapaikan sieltä :)
Toisella puolelle Catmaxiä laitoin muutaman boksin (ovet pois) ja sisään pesät, pienois kerrostalo! Heti oli uteliaat höröttimet tutkimassa mitä niille rakennettiin.

Tiuhtin pissakin alkaa taas kulkea! Olenkin tässä muutaman yön ollut "pissakummina" vahtaamassa pissan määrää astiassa :D Tiuhtia alkaa jo ahdistaa kun tuijotan silmä tarkkana sen vessapuuhia ja lapiolla tökin sen jälkeen hiekkaa nähdäkseni miten paljon tällä kertaa pissattiin :D Harrastukset ne on minullakin.. mutta pissa siis alkaa kulkea taas ja verta ei nyt ole kahteen päivään ollut enää mukana!!

Poikansa Koikkiksen korva lerpattaa edelleen ja Koikkis näyttää ehkä maailman suloisimmalta tältä hetkellä <3 Minulle se näyttää sitä aina vaikka siltä korvat puuttuisi kokonaan :) Se vaan on niin ihana pieni sininen!!

1 kommentti:

rosolli kirjoitti...

Hyvä että tiuhti paranee!! Paavolla on aina yhtä hauskaa hoitaa liskokissoja...

Mut hei, meetsä millä kyydillä sinne Nilsiään? Mietein jos ottaisinkin Meerin sinne :D Tuiskua kun ei mielellään raahais heti seuraavana viikkona (mulle jäi varmaan pysyvät traumat siitä Isrokin jälkeisestä vatsataudista...)