torstai 7. helmikuuta 2008

Vaasa here we come!!

Vihdoinkin sain aikaan maksaa ja lähettää meidän poppoon ilmoittautumisia Vaasaan Poh-kisin näyttelyyn huhtikuussa :)

Ilmoitin nyt Pikkusen vain sunnuntaiksi että saisin sen valmistumaan Championiksi ja ajattelin että ilmoitan sen Vantaalle Rurokkiin molemmiksi päiviksi... jospa Miilakin pääsisi paikalle :)
Pinkki lähtee harjoittelemaan näyttely käyttäytymistä Vaasaan molemmiksi päiviksi kakara luokkaan! Ilmoitan sen myös Vantaalle... :) Tosin minulla ei ole mitään tietoa missä se silloin asuu mutta junalla pääsee ja bussilla myös että äkkiäkös minä sen käyn mukaani hakemassa jostain päin maailmaa!

Turon ajattelin myös ilmoittaa Vantaalle että päästään sitten Pikkusen ja Turon kanssa Tallinnaan... Turohan ei välttis tarviisi ulkolaisia serttejä enää jos sen EP:ksi haluaisin uudella tavalla mutta kun tuosta Koikkiksesta ei ole tuon lupparkorvansa kanssa lähtijäksi sinne Tallinnaan niin samahan tuo on Turo sinne viedä ja hakea se EP-titteli vanhalla tavalla.. tyhmää sinne Tallinnaan saakka olisi lähteä vain yhden kanssa :p

Indin mahdollinen uusi koti tulee lauantaina tyttöä katsomaan ja täytyypä vähän keskustella jos uusi koti haluaisia Vaasaan tytön kanssa tulla, voisin sen aivan hyvin molemmiksi päiviksi maksaa ja ilmoittaa :)

Ja kuulkaas... kyllä se taitaa olla niin että Sani pääsee uusinta treffeille Pikkusen kanssa tässä kesän aikana ;) Ilmoitan Sanin Kuopion näyttelyyn hakemaan naimalupansa ja muutenkin, se on maailman kaunein kanelikonna ja toki tahdon sitä ylpeänä myös esitellä :D

Ei kommentteja: