torstai 18. joulukuuta 2008

Ei tän nyt näin pitänyt mennä...

Just tämmösiä juttuja ei näin joulun alla kaipais kun huoli ja hätä vie kaiken ajan ja muut asiat jää tekemättä :(

Eli eli meidän Pikkunen ei voi hyvin, kastraatio meni hyvin, toipuminen siitä meni hyvin mutta en tiedä mitä sitten tapahtui koska kissalta katosi ruokahalu, juomahalu ja vessahalut.

Se ei ole juonut, se ei ole syönyt eikä se ole tervehtinyt edes vessa-astiaa sitten ma illan.
Ruiskulla on juotettu mutta tuon kanssa se on miljoona kertaa vittumaisempaa kuin esim. Roopen, se vesi löytyy jostain aivan muualta kuin suusta. On annettu antibioottia, kokeiltu herkkuruokia (Almoa, Seitä, Kanaa, Kermaviiliä), on tanssittu ja hypitty ja toivottu mutta ei..

Tänään mennään klo 16.00 moikkaamaan tohtoria, pyysin kunnon ajan että humauttavat tuolta tajun kankaalle että saadaan nielu tutkittua, nesteytettyä, mahdollisesti jopa ultrattua vatsa ja otettua kuvat jos tarvitsee. Se on nyt sellainen kävelevä luukasa...aivan kauhean näköinen.

Kovasti se karkuun juoksee aina minut nähdessään kun tietää että teen sille jotain inhottavaa taas että ei se ihan kuollut ole ainakaan vielä mutta ei se tervekkään ole.
Pelottaa jo valmiiksi mitä tohtorilla tapahtuu....

4 kommenttia:

Eirenen kissala kirjoitti...

Syy voi löytyä leikkauskohdasta. Joskus uros tulee tosi kipeäksi ja alkaa vasta oirehtimaan muutamia päiviä kastraation jälkeen.
Tsemppiä! Ja toivottavasti löytyy syy ja parannuskeino.

Mervi kirjoitti...

Heiiii mikäs mun kamua vaivaa :( Kuules Pikkuinen kyllä se elämä jatkuu niiden nyssyköiden menettämisen jälkeenkin, mikä masis sulle nyt on tullu.

maarit kirjoitti...

Voi reppanaa! Toivottavasta löytyy joku syy asiaan ja se saadaan hoidettua! Paljon haleja ja pusuja pikkuselle! Me pidetään peukkuja! :)

Elina kirjoitti...

Oi... Paljon jaksamisia simskumiehelle!!